Herkese merhabalar.Ekim ayında meralarımızda lüfer sayısı gayet seyrelmiş olsa dahi,yıllardır bir türlü rast getiremediğim,istediğim boyda bir kofana'nın niyahet teşrif etmiş olması herşeye değdi.42 cm. boyunda ve 696 gr. ağırlığında ki bu güzelliğin yanı sıra yine aynı güzellikle kaba lüferler,levrekler,sarıkanatlar,zarganalar,palamutlar ve izmaritler ile bir ayı daha geride bıraktık.Yeni ayın,tüm oltacı ve zıpkıncı dostlarıma bereket getirmesi dileği ile. Herkese kazasız,mutlu,tadında avlar dilerim. Not;Sizler ile çok daha fazla paylaşma isteğinde bulunsam da,imageshack.us adlı site,bir çok fotoğrafımı kabul etmiyor. 45 parça dişli ile,ayın en skorel avı; Uploaded with ImageShack.us İşte bu da benim güzel kofana'm; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim Sefa, maşallah balıkların hepsi birbirinden güzel görünüyor... Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı vallahi, paylaşımın için teşekkürler Rastgele :thumb:
Sefa ellerinize sağlık süper görüntüler. ama biz hep bakarken zarganayamı bakıyoruz ne görünce birden off dedim ah o zarganalar ah.. daha bereketlive güzel avlarımız olsun inşallah rasgele.
Şahane dişliler,tebrikler. Ancak keşke av yöntemini de belirtseydiniz. Çapari mi,ağ mı,uzun olta yaprak yem mi,canlı zargana mı vs...
Üstadım,teşekkür ederim Geçen ay bu zarganalar olsa idi elimizde,size gelecek lüfer sayısında ciddi bir düşüş yaşanırdı Şaka bir yana,geçen ay burası inanılmaz lüfer yaptı ancak zargana yoktu,bu ay ise zargana bollaştı,lüfer seyreldi. Sevgiler.
Merhabalar,teşekkür ederim. Bir çok farklı teknik ile avlandık.Zarganalar ipek ile,izmaritler çift köstekli takım ve karides/hamsi ile,lüferler kıyıdan at-çek,tekneden uzun olta canlı yem/yaprak yem ile yakalandı. Rastgelsin
tebrikler sefa yine güzel işlere imza atmışsını. samsunda şuan dişli olmasa gerek ama levrek avlarına devam sanırım. avların daim olsun.
Teşekkür ederim.Bir kaç gündür dişliyi bulamıyoruz.Yokluğunda minekop,kalkan ve barbunya balıklarını yoklayacağım.Kısmet olursa,onları da sizlerle paylaşacağım. Rastgelsin.