Herkese selamlar. Haziran ayının büyük bölümünü yemli eşkina avları ile geçirdim.Sonbaharda levrek ve lüfer peşinde koşmaktan,yemli taş balıklarını ihmal ediyoruz.Yemli avlarda bir sevindirici,birde üzücü olguyla karşılaştım.Sevindirici olan;her avda en az 10 kadar bir karış dolaylarında yavru eşkina saldım.Beni üzen ise,gördüğüm bir çok balıkçının bu balıkları alıkoyuyor oluşu idi. Ayın sonuna doğru rapala ile levrek peşinde koştum.Ben ve yanımdaki sevgili av arkadaşlarım bu avlarda güzel levrekler aldık.Yemli levrek avlarında da bir kaç 25-30 cm dolaylarında ispendeği çabucak suya iade ettik. Herkese rastgele..Sevgiler Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sefa senin raporlarını özlemiştim geçen aklıma geldi nerde bu sesi soluğu çıkmıyor diyordum çok güzel balıklar tebrik ederim sahte strike pro mu lüferleri bu markayla alıyodun
sefa tebrikler, avların daim olsun. dün akşam balıkçının önünden geçerken dikkatimi çekti. şile palamutıu yazmışlar. sizin oralarda palamut halen başlamadımı sanki biraz erken gibi?
Merhabalar abi,şu dönemde tezgahtaki balıkların buzhane dışında olabileceklerine ihtimal vermiyorum.Palamutlar şu an kuzey sahillerde,Ağustos ayı ile birlikte vanozlar ve çingeneler görünmeye başlar. Rastgele.