Değerli dostlar bir süredir rapor açamıyordum bir türlü fırsat olmamıştı. Yaptığım diğer avların raporlarını bir arada yayınlayacağım hepsi birbirinden keyifli avlardı. Görsellerin daha ağırlıkta olacağı bir rapor olacak meraları açık etmeyecek bazı av ve deniz durumu resimleride olacak. Raporda bir çok balık yakalanmış olmasına rağmen bir tanesi bambaşka idi ve kaçtı kıyıya alamadan onu ayrıca anlatacağım. 10.Günce (dizi gibi oldu hakikaten hihi ) Levrek peşinde koşarken denk geldi.Bu balığın hemen 5 dk öncesi neredeyse rapala boyunda bir çinekop geldi fenada yutmuştu ama sağ salim suya idae edildi. 11. Günce 12. Günce 13. Günce Aldığım şu iki lüfere sevinemediğim bir avdı Kalamam biraz açıktı su dalgalı olduğu için bu arada ilk lüferi aldım kalama açık olduğundan zorladı az daha kaçıyordu. Baktım ki suda lüfer var kalamayı kıstım sonuna kadar lüfer avında kalama açmam. Neyse aradan biraz zaman geçti diğer lüfer geldi 5-10 dk sonrasında ise dalganın hemen kırıldığı yerde olta bir tık tık etti hani dalgada olurya aynı öyle yine öyle birşey sanmıştım fakat kamış birden iki büklüm oldu elimle zor çektiğim kalama çır deye 1 metra kadar aktı dondum kaldım bu bir levrekti hemde büyük bir levrek hemen kalamayı biraz daha açtım ama o an yeteri kadar açamamışım balık bir daha kalamaya asıldı 2 metra kadar yine yol aldı sarıyım dedim imkansız kımıldatamadım bile tam kalamayı biraz daha gevşeteyim derken birden önce bir kafa darbesi arkasında bir boşluk balık rapalayıda aldı gitti dedim o ara par rapala suyun üstüne zıpladı . Balık kazanmıştı mücadeleyi ve bu anlattıklarım 30-40 saniye içinde gerçekleşti ama ama o an oldukça uzun gelmişti. Daha önce 3 kilo civarı levreklerde aldım ama böyle bir balıkla hiç karşıaşmamıştım bir dahada karşılaşırmıyım bilmiyorum 15 cmlik rapala ve kafasının oranını kıyasladığımda böyle bir balık zor gibi Kaçan balık büyük olurmuş derler ya yakından görememek en çok üzdü o balığı kısmet belki birgün yine karşılaşırız 14. Günce 15. Günce Çift ayaklı mücadele ilk maç Koray 1-2 Ben 16. Günce Koray 2-1 Ben bu turnuva berabere Bu kadar balık resmi yeter birazda av suyu görelim Yosunlu levrek için ideal bir mera Durgun suda dahi iş yapan bir mera Tam bir levrek suyu Gecede yine köpük köpük Daha güzelleri sizlere rast gelsin dostlar
selçuk usta keyifle okudum cok güzel av serisi olmuş tebrikler elinizdeki kamış shimano smitcarmı eğer o ise mamnunmusunuz ben aldım ama işlerimden dolayı deniyemedim
Tebrikler Selçuk hocam.. bu yıl bölgemizde lüfer avı gerçekten çok bereketli geçti, teknede yemli ile geceleri abartılı sayılarda lüfer aldılar.. iş nedeniyle ben çok gidemedim ama hevesimi aldım diyebilirim spin avcılığı çok ayrı ve zevkli bir yöntem ama gelecek yıl 4.50 fiber tekne almayı düşünmenizi öneriyorum.. denizin tadı öyle çıkıyor.. Rastgele..
Teşekkürler daha güzelleri sizlere rastgelsin. Evet kamış 2.70 10-35 scimitar birde yassei 10-50 2.70 mh var ikisindende çok memnunum. Hakan kıyıdan avcılık yetiyor şimdilik tekne ile avı nedense pek sevmiyorum kırk yılda bir kere çıkarım tekneyle oda öylesine (genelde bizimkiler istarvit isteyince)
Tebrikler, çok güzel avlar ve mekanlar. Levreği kaçırman kötü olmuş ama umarım daha iyisini kıyılatırsın. Güzel rapor için ellerine sağlık, nicesine rastgelsin.
selçuk usta bir sorum daha olacak ben ilk kez spin kamış aldım acaba bu kamışın kaldırma kuvveti nedir mesela 2 kiloluk bir levrek kaya üstünden cekerken esnese kırılırmı cok ince kamış
tekne dediğiniz olay pişkova dimi hocam? ben gittim, lüfer gbi istavritler tuttuk. ama nedense hiiiiç ama hiç zewk alamadım. birdahada gitmem heralde. karaya ayak bastığımda kara gibisi yok dedim güldüler bana. ama hiç sevmedim
teşekkürler daha güzelleri sana rast gelsin Volkan abi. Aslına bakarsanız balığı kamış ile kaldırmak pek iyi bir şey değil kamışınız kırılabilir yanınızda bir kepçe bulundurmanızda fayda var misina fileli olmasınada dikkat edin yoksa sahtenin iğneleri dolaştımı çıkarmak zor.
hu hu hooked harika tebrikler Selçuk hocam... beklenen rapor geldi.. kaçan levrek içinse kısmet demekten başka söz söyleyemiyorum. dilediğin gibi balıklara şansın bol olsun..
Teşekkürler . Giden gitti levrek peşinde koşmaya devam ilk fırsatta Şu ara güzel haberler geliyor Her an raporları okuyabiliriz Gökhandan