2013 sezon açılışı LEVREKLER

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında goldboy52 tarafından paylaşıldı.

1. goldboy52

goldboy52 MURAT

dostlar bugün karneleri dağıttıktan sonra... esen 3-5 batı kuzeybatı rüzgarı ile yeni kabaran sulara gözlerimi dikmiştim... İlk birkaç av denemem sonuç vermemişti....1 hafta önce bizim merada dolaşırken bir arkadaşım 2 kg lık bir levreği çekişine ikindi saatleri bizzat şahitlik etmiştim...
    www.baliksevdam.com - 2013 SEZON AÇILIŞI LEVREKLER Bu durumunda beni iyiden iyiye fişeklemesiyle saat 16:00 civarı en çok av veren meraya haraket ettim...Merada dalga fena değil ancak bulanıklık hiç yoktu...malum dere ağızlarında bulanık suyu çok sever bizim paşalar... 1 saat kadar at-çek yaptım ancak vuruş ve takip yoktu....Uzun zamandır hissedemediğim o oltanın zank diye takılıp titremesi gözümde tüter olmuştu...
    Derken eve döndüm biraz moladan sonra.... Evime yakın olan meraya yollandım...saat daha erkendi...atış yapmadım...rüzgar ve dalga iyice kalmış...o beklenen esinti devam etmemişti...O ara akşam ezanı okundu...namazı kıldıktan sonra...aslında vazgeçip eve gidecekken...dereden gelen bulanık suyu farkkettim...(az yukarılarda dere ıslah calışması vardı ve çamurlu su akıyordu sahile...) Kıyıda çamurlu su ile bulanık su tam olarak karişmıyor ve o benim bayıldığım av ortamı böylece oluşuyordu...Biraz atar giderim dediğim için arabadaki sahte çantamı bile yanıma almamıştım...sadece max rap fpgh 13 lük sahte yanımdaydı....10-15 dakika atıştan sonra o hasretini çektiğim paşacık binmişti oltaya....öyle özlemişimki 1 Kg dan az fazla olduğunu tahmin ettiğim paşacığı tadına vara vara çıkardım kumlara... hay aksi yanıma karga burunuda almadığımdan 3 iğnenin hepsinide biraz uğraşarak ellerimle çıkarmak zorunda kalmıştım...bir an paşacıkla gözgöze geldikten sonra...4 dk. kadar sonra yeni atışı yapmıştım ki 500 gr dan biraz fazla birde ispendek takılmıştı...onuda sağ selamet abisinin yanına almıştım...Sonrasında bir yarım saat daha devam etsemde vuruş alamadım... Avı sonlandırdım... Siz değerli dostlarla da hemen paylaşmak istedim.
    Bunlarda benim ufaklık Mert Ali nin karne hediyesi olsunlar... Darısı sizlerin başına rastgelsin ...HOŞHELDİNİZ 2013 LEVREKLERİ ....selamlar...

Kamış: Shimano catana 10-30 tele spin 2,70
    Makina : Shimano ZERUS 4000 F 4+1
    Misina : Okuma Sea Bass 0,31mm
    Sahte: Max-rap FPGH 13 Cm.
    Yer: Dere ağzı
    Av saati : Akşam 20:00-21:00 arası
    SİTE NEDENSE EKLENTİ EKLEYAMEZSİNİZ DİYOR ANLAYAMADIM :(

2. goldboy52

goldboy52 MURAT

neden fotoğraf yükleme yetkim yok!?

3. hakanblmr

hakanblmr hakan

Favori Kamış:
    shimano modelleri ve uzun göl kamışı
    En İyi Avı:
    sargoz 1 kilo
    harika anlatım tebrikler ben silikonla atçek yapıom daha nasip olmadı

4. laplace2006

laplace2006 ÜNAL

Favori Kamış:
    Shimano Yase SeaBass 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500
    En İyi Avı:
    Kalkan 46 cm-2 kg/Kofana 41 cm
    tebrikler resim olmasada güzel av olmuş. karadenizde levrek başladı ise bende batı karadenizde şile taraflarında deneme yapmaya başlayayım :D

5. carsisamet

carsisamet samet

marmara kapıdağ da bu mevsimde levrek çıkar mı

6. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Avınız için tebrik ederim, resimleri görmek daha hoş olurdu umarım ekleyebilirsiniz.Kullandığınız malzemeler de oldukça iyiymiş.

7. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Samet'ciğim bölgemizde levrek elbette avlanabiliyor ancak uzun zaman ve mesafe isteyen aramalar yapmak gerekiyor.Yarım adamızın çevresinde ben umuyorum ki güzel levrek avlakları mevcut lakin çok az biliniyorlar ve yahut yerleri paylaşılmıyor.Paylaşıldığı an bu yerlerin çok ciddi tahribata uğrayacağı aşikar. O neden böyle kalması belki de daha iyi.
    Bana sorarsan maalesef yer bilgisine sahip değilim ama gerekli araştırmayı yapabilmek için zamanımın ve imkanımın olmasını isterdim.Böylesi daha keyifli olurdu.

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler hocam bereketli olsun devamlarını dilerim...

9. carsisamet

carsisamet samet

abi mahallemden zıpkınla vuran levrek var eniştem var giden ama şimdi daha acemiyiz ya on tane laf söyleyecekler diye çekiniyom ama sorcam şu okul bitsin sahteleri alayım gitcem hafta sonları bu mevsimde yapar mı acaba abi mühendis olayım işe gireyim seni de alır arabayla gideriz belli olmaz:D

10. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu mevsimde levrek yapar hiç kafana takma:)

11. evren

evren evren

Favori Kamış:
    shimano catana 300 m.- okuma v system 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40s
    En İyi Avı:
    levrek 80 cm 5,5 kg
    tebrik ederim

tebrik ederim çok güzel bir av olmuş.