Güzel ve bereketli bir av sabaha karşı balık akınını denk getirdik balık çok istekli saldırdı oltama yakalanan bukadar ama en az 2-3 katı kaçan var onların kısmetiymiş yola devam etmek belki seneye karşılaşırız olnarla artık Balıklar 25-35 cm arası gelmiştir 20 cm civarı iki balık suya idae edilmiştir. Ekipman: Kamış: Shimano Yassei 10-50 Makine : Exage 3000 sdf Misina : Sufix beyaz 0.13 Sahte : Havuç atsan onada atlardı balık o derece elimdeki her sahte iş yaptı .reeling Exage 3000 sdf : Yeni aldığım makinem ama hiç memnun değilim bende keyif felan bırakmadı ne makinanın döndüğü belli ne balığın geldiği makine dediğin gaçı gaçır ses çıkaracak zorlayacak ki balık tuttuğunu anlayasın değil mi 150 250 tl arası bütçesi olup makine almak isteyen herkese tavsiyemdir alın balık keyfiniz kalmıyor daha masraf etmezsiniz Bunun 6 devirli olanını yapsalar anında 1 tanede ondan alırım 3 yıldır kendime işkence ediyormuşum Balıkların yemeğe hazır hali kayınço askere gidiyor asker öncesi bir ziyafet çekiyim ona dedim
Güzel balıklar hocam daha iyileride rast gelsin. Pişmiş hali ayrı bir güzelmiş. Tabi hayırlı tezkereler.
bize her yer sari kanat lüfer´diyorsun yanihihi anlasilan akin var bu aralar tutan tutana tebrik ederim
Balık oltaya vurunca ben pişince de evdekiler şenleniyor hocam Aynen balık akın ediyor Kadir abi bir kısmı geçti diğerleride yakında tamamlar buradaki misafirliğini fakat bu sene boyler biraz daha ufak yakında büyüklerini bekliyorum gelmesini bakalım denk getirebileceekmiyiz daha güzelleri sana rast gelsin.
Selçuk maşallah akını tutturmuşsun:thumb: 1 haftadır yatak döşek yatıyorum ava çıkmayı bırak makinayı bile test edemedim dahabanghead kendimi büyüklere saklıyorum hihi bu arada hayırlı olsun makina çok yakışıklı, bi ara benimde hedefimdeydi ama daiwa indirimi gözden düşürdü daha irileri yakında rastgelir inşallah, görüşmek üzere:thumb:
Çok geçmiş olsun Gürkan. Bu sabah balistic 4000 lik deneme fırsatım oldu tamam makine kalite ama iyiki exage almışım ne olursa olsun shimanodaki konfor yok bire bir incelmeden almamak lazımmış
Yaptığın işten sonsuz zevk alabiliyorsan, gerisi teferruattan öte değil. Zevk alacağın güzel avlar yaşaman dileklerimle. 6 devir demişsin. Dur yahu, hemen vites büyütme. Kolleksiyoncu mu olacaksın ? Şunu bir incele istersen. http://www.spotbalik.com.tr/Exage-3000-MHSRC-MRC-4XSSS1-BB,PR-24679.html
Teşekkürler Tevfik abi ürünü biliyorum fakat çift kollu ve arkadan kalamalı makineleri pek sevmiyorum nedenini bilmesemde soğuk geliyorlar bana.
daiwa ballıstic iyi akşamlar.ballistic 4000 almayı düşünüyordum.hoşunuza gitmyen nedir açıklarmısınız.exage 3000 bende de vardı 3-5 defa kullandım arkadaşa satmıştım.
İmkanınız var ise mağzada görün öyle alın . Kötü makine demiyorum ama shimanodaki rahatlık yok kol dönüşü çok farkediyor. Daiwaların 4000 liği ile shimanonunki çok farklı makarası daha büyük 60 lık gibi duruyor o yüzden görerek ve deneyerek almanızda fayda var.
Teşekkür ederim Selçuk, Alper abi almış sanırım ballistic tahmin ediyorum onu denedin, senin aldığın makinadan almak istiyordu neden daiwaya geçti bilmiyorumidk Bana daiwa çok rahat geldi ama sanırım daha önce elime hiç shimano almadığım için kıyaslama yapamıyorum. Bundan sonra benim flame ve avenger kullanılmaz hale gelene kadar alım yok gibi duruyor. onlar gidince bir de shimanolara el atarımhihi Neyse hayırlı olsun tekrar, trofelerde performans sergilesin:thumb:
Evet o makineyi incelemiştim Burdanda bir shimano daiwa tartışması çıkmasın da ne biliyim ben ısınamadım Gürkan Shimono daha konforlu gibi geldi .