2013 yılı lüferleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Güzel ve bereketli bir av sabaha karşı balık akınını denk getirdik balık çok istekli saldırdı oltama yakalanan bukadar ama en az 2-3 katı kaçan var onların kısmetiymiş yola devam etmek belki seneye karşılaşırız olnarla artık ;) Balıklar 25-35 cm arası gelmiştir 20 cm civarı iki balık suya idae edilmiştir.

Ekipman:

Kamış: Shimano Yassei 10-50
    Makine : Exage 3000 sdf
    Misina : Sufix beyaz 0.13
    Sahte : Havuç atsan onada atlardı balık o derece :) elimdeki her sahte iş yaptı .reeling

Exage 3000 sdf : Yeni aldığım makinem ama hiç memnun değilim bende keyif felan bırakmadı ne makinanın döndüğü belli ne balığın geldiği makine dediğin gaçı gaçır ses çıkaracak zorlayacak ki balık tuttuğunu anlayasın değil mi :) 150 250 tl arası bütçesi olup makine almak isteyen herkese tavsiyemdir alın balık keyfiniz kalmıyor daha masraf etmezsiniz :) Bunun 6 devirli olanını yapsalar anında 1 tanede ondan alırım 3 yıldır kendime işkence ediyormuşum :)

Balıkların yemeğe hazır hali kayınço askere gidiyor asker öncesi bir ziyafet çekiyim ona dedim :)

2. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Güzel balıklar hocam daha iyileride rast gelsin. Pişmiş hali ayrı bir güzelmiş.

Tabi hayırlı tezkereler.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bize her yer sari kanat lüfer´diyorsun yanihihi anlasilan akin var bu aralar tutan tutana:) tebrik ederim:)

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Balık oltaya vurunca ben pişince de evdekiler şenleniyor hocam :)

Aynen balık akın ediyor Kadir abi bir kısmı geçti diğerleride yakında tamamlar buradaki misafirliğini fakat bu sene boyler biraz daha ufak yakında büyüklerini bekliyorum gelmesini bakalım denk getirebileceekmiyiz daha güzelleri sana rast gelsin.

5. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Selçuk maşallah akını tutturmuşsun:thumb: 1 haftadır yatak döşek yatıyorum ava çıkmayı bırak makinayı bile test edemedim dahabanghead kendimi büyüklere saklıyorum hihi

bu arada hayırlı olsun makina çok yakışıklı, bi ara benimde hedefimdeydi ama daiwa indirimi gözden düşürdü:D

daha irileri yakında rastgelir inşallah, görüşmek üzere:thumb:

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Çok geçmiş olsun Gürkan. Bu sabah balistic 4000 lik deneme fırsatım oldu tamam makine kalite ama iyiki exage almışım ne olursa olsun shimanodaki konfor yok bire bir incelmeden almamak lazımmış ;)

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
  8. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Tevfik abi ürünü biliyorum fakat çift kollu ve arkadan kalamalı makineleri pek sevmiyorum nedenini bilmesemde soğuk geliyorlar bana.

9. serodayi75

serodayi75 seyfettin

daiwa ballıstic

iyi akşamlar.ballistic 4000 almayı düşünüyordum.hoşunuza gitmyen nedir açıklarmısınız.exage 3000 bende de vardı 3-5 defa kullandım arkadaşa satmıştım.

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İmkanınız var ise mağzada görün öyle alın . Kötü makine demiyorum ama shimanodaki rahatlık yok kol dönüşü çok farkediyor. Daiwaların 4000 liği ile shimanonunki çok farklı makarası daha büyük 60 lık gibi duruyor o yüzden görerek ve deneyerek almanızda fayda var.

11. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Teşekkür ederim Selçuk, Alper abi almış sanırım ballistic tahmin ediyorum onu denedin, senin aldığın makinadan almak istiyordu neden daiwaya geçti bilmiyorumidk

Bana daiwa çok rahat geldi ama sanırım daha önce elime hiç shimano almadığım için kıyaslama yapamıyorum. Bundan sonra benim flame ve avenger kullanılmaz hale gelene kadar alım yok gibi duruyor. onlar gidince bir de shimanolara el atarımhihi

Neyse hayırlı olsun tekrar, trofelerde performans sergilesin:thumb:

12. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Evet o makineyi incelemiştim Burdanda bir shimano daiwa tartışması çıkmasın da ne biliyim ben ısınamadım Gürkan Shimono daha konforlu gibi geldi .

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Selçuk, güzel balıklar. Nicesine rastgelsin. :)