Herkese Selam Dostlar Tarih :3 ocak 2014 Yer:Galata Köprüsünün Karaköye Bakan Tarafı Takım:4-5 Köstekli 10 no iğne yemli dip takımı Yem:Hamsi Av:İri istavrit ve 2 adet kefal 2014 ilk avımızı bereketli geçti av partnerim Sami abi tombik istavritlerden 2 kiloya kadar yakalarken benim nasibime düşen hasılatta bunlar oldu Allah bereket versin diyelim 2014 de herkese bol bereketli ve hayırlı avlar dilerim hepimize rast gelsin inşaallah .
Bereketli olsun .ilk mesaj i size gönder dim bende. Yarın sabah bende emirgan a gitcem inşallah yakalarim
Galata köprüsünü takımcılar ve kendini bilmezler yüzünden sevmiyorum ...ama bu manzarada balık tutmayı özlüyorum. Rast gelsin afiyet olsun.
Güzel yorumlar için herkese teşekkür ederim,Özkan dişli akşam 5 ten sonra yapıyor fakat çok azdı ,dişli takımına bile iri istavrit geliyordu,sanırım bu kadar çok taze yem var diye dişliler pek yüz vermediler bizim takımlara ama çinakop kadar istavrit çıkıyor diyebilirim ,hepinize rast gelsin inşaallah
tebrikler usta nice avlara, bence bakır köy taraflarını yoklamanda fayda var, güzel haberler bekliyoruz sende, marmarayı dişli basmış haberin olsun.
Evet suda yem cok oldugunda disliyi kandirmak cok zor oluyor, Saglik olsun birdahaki sefere insallah.:thumb: