Bugün Hastanın da az olmasından dolayı bir av raporu yazayım dedim aslında rapor sayılmaz ya. 2014 ilk yarısı yaptığım avların resimleri. İlk Levrek. Sonrasından uzun bir durgunluk ve alınan sarıkanatlar ( Resimler de balıklar İsmail ile beraber yakalandı ) En son aldığımı Levrek 10 gün kadar önce kovanın çapı 40 cm bu arada. Hepsi bu kadar kısa ve öz yani kesat bir ilk yarı geçirdim Oltaya takılan Küçük yengeç
Erkan bey merhaba, Güzel avlarınız için tebrik ederim. Geçen hafta Cumadan yeniçiftlikteydim benim yazlık orada, hava güzeldi dalgalar köpük köpük yağmur vs. Sabah kesin balık yapar dedim ve 5 30 da teknedeydim. 3 levrek aldım 1 kg civarıydı hepsi balıkları karakıyıdan aldım kurşunsuz rapala ile hızlı geziyorum 1 2 metrelerde. Deneyecekseniz sabah çok erken banko meranızı zorlayın.
Yine iyi av yapmışsın Erkan. İlk başladığım zamanları unutmadım hiç, sizlerin raporlarına bakıp iç geçirirdim bana ne zaman gelecek diye Ya bir şeyleri öğreniyoruz da farkında değiliz yada bu balıklar eskisi kadar uyanık değil. İnşallah daha da iyileri gelir oltana...
erkan bey emeğinize sağlık.değinmeden geçemeyeceğim sizin ilk yarı kesat geçiyor demeniz beni canı yürekten yaralamıştır.Sebebi ise şudur ki ilk yarı tatilinde bi günlüğüne oğlanı balığa götürüp her zaman ki gibi 0 çekerek geldim ve yaklaşık bir yıldır ava gitme merasimim tabiri caizse dilime vurmuş vaziyette olan var olmayan var şükür etmek lazım
umarım benim yaptığım avlardan daha iyi avlar yaparsınız. benimki çokta iyi değil sonuçta ortalamaya vursak 60 günde bir kez balık yakalıyorum demek.
Erkan bence çok da kesat değil avların Biz ne yapalım dostum, kendimizi avutuyor, devamlı balık besliyoruz. Sağlık ve muhabbetle kalmanı dilerim. Rastgele.
Maçı bitirmedik ve golü attık http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1193911#post1193911 Umarım oltanıza gönlünüzden geçen balıklar denk gelir.