hayırlı olsun.. Daiwa Morethan daiwa caldia daiwa kohga daiwa catalina daiwa surf basia 25 QD daiwa surf basia QD 5 daiwa Pro Cargo SS Entoh shimano stella fi Shimano Stradic Ci4+ FA shimano bull's eye shimano super aero spinjoy PENN Conflict
Caldia alma niyetim var.Fiyatı çok pahalı değil.2011 modelini 160$'a veriyolar.2014 ile 2011 modelinin bariz bir farkı var mı acaba?
60 dolar + kargo masrafı olarak fazladan vermeye değecek bir özelliği yok hasan. tüm dünyada indirime girdi caldia. daha az özellikli ballistic ile aynı fiyata geliyor neredeyse. ve daiwanın yenilik içeren tüm temel özelliklerini taşıyor. 2011 almak daha iyi.
yok henüz 1-2 ay önce piyasaya sürülenler var. mayısta çıkacak olanlar var vs. henüz bizde yok. aklıma gelmedi gerçekten, şimdide üşendim hihi
Türkiye'de yok demek istiyor arkadaş herhalde... Bazıları gelebilir elbet... Stradic, BullsEye, Spinjoy kullananlar var; demek gelmiş... QD 5 zaten QD 45'in hafifletilmişi; fark verip QD 45 almayı tercih ederim doğrusu (JDM tabii)...
yeni modelin misina kılavuzunda manyetik yağlı rulman bulunmakta. rulman yağsız kaldı, ses yaptı, dönmüyor sorunlarına güzel bir çözüm olmuş. haluk beyin dediği gibi ülkemizde yok demek istemiştim. yoksa almayı düşünmüyorum yani 2011 mi yoksa 2014 mü? 2014 ise normal. ama 2011 modeller 160 dolara gidiyor.