Merhaba değerli dostlar. Uzun zaman oldu yine balık avına gitmeyeli paslanmıştım bir kere baktımki ay var hemen gitmek lazım boş durulmaz.Çok önceden söz vermiştim Ayhan FİDANA fırsat bulduğumuzda gideceğiz diye söz vermiştim ve gittik ,o halde keyifli seyirler sevgilerimle. http://www.youtube.com/watch?v=VIizy9dQDJs&feature=share&list=UUZh4gkfzGQGEd_MvzS1yJeA
Okuldan izleyemiyorum ama keyifli olduğunu tahmin edebiliyorum. Eve gidimnce ilk işim izlemek olacak.
Gene nefis bir paylaşım Rıdvan abi. Ellerine emeklerine sağlık. Hem av yapıp hem kamerayla haşır neşir olmak kolay iş değil. Bence şu zamanda gayet güzel av yapmışsın. Hedefin ağırlıklı olarak çipuraydı sanırım ama mırmırlarda gayet iyi boylarda. Vatozu çekerken, aha işte geldi dedim ama yanılmışım. Paşayla beraber nice güzel avlarını da izlemek nasip olsun. Ayrıca verdiğin teknik takım bilgileri için de teşekkür ederim. Gönlündeki rastgelsin.
Ellerine sağlık ,çok güzel bir video daha olmuş,keyifle izledik Paşayada selamlar Devamlarınıda bekliyoruz....
abi merhabalar öncelikle yine güzel film gibi kendisini izlettiren bir video olmuş ellerine sağlık... senden çok şey öğrendim abi videolarından teşekkür ederim bunun için ayrıca.. 1 2 tane sorum olacak cevap verebilirsen sevınırım... 1-Kaç numara iğne kullanıyorsun abi.. 2-oltanın kamıs boyu ne kadar ?? not: Bir paşa da bende var abi ama bendeki kedi.. ) daimi avlar teşekkürler....
Keyifli seyirler o halde rastgele Teşekkürler Küçükte olsa amatör balıkçılığa bir şeyler katmak iki saatte olsa yine yaparım sevgilerimle Teşekkürler dostum inşallah bu yıl dahada verimli avlar olur yeni mekanlarda,görsel olarak bir şeyler aktara bildiysem ne mutlu bana,bir çok seyi yapacağım ama vakit bulamıyorum bu aralar sevgilerimle Teşekkürler dahada iyilerine inşallah elimizden geldiğince yaparız sevgilerimle Teşekkürler elimizden geldiğince ufak tefek bir şeyler anlatıyoruz,aslında ne kadar çok ava gidersek ozaman çok şey öğreniyoruz. 2 numara, ve zaman zaman 4 numara iğne kullanıyorum 4.20 kamış kullanıyorum. sevgilerimle
harika bir paylaşım olmuş, emeklerinize sağlık, iki sorum olacak, videoda da belirtmişsiniz, sisi aparatı ile ilgili detaylı bilgi içeren bir video çekip yayınlayacağınızı söylemiştiniz. yakın zamanda yayınlayacakmısınız ? hem onu soracaktım, hem de önceki videolarınızda da gördüğüm fosforlu kurşunu nereden tedarik ettiğinizi soracaktım ? şayet fosforlu kurşunu kendiniz yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz, fosfor kaplaması nasıl oluyor ? zira çok işe yaradığına şüphem yok. teşekkür ederim
Teşekkürler Yıldıray, sisiy aparatı için bugün yarın çekim yapacağım inşallah kurşunlara gelince fosforlu değiller,bunlarıda kendim hazırlıyorum bunlar içinde ayrıntılı video hazırlayacağım,bu günlerde çok zaman bulamıyorum. bir çok projem var ama kısmet ne zaman yayınlanır bilmiyorum sevgilerimle
İkisi içi hazırlayacağın videoları da sabırsızlıkla bekleyeceğim. Fosforlu kurşunu internetten bayağı araştırdım ama tek bilgi dahi bulamadığıma şaşırmamalı Önceki videolarından birinde vardı, ışık tutuyordun bir süre sonra atıyordun ...