"Ne varsa eskilerde vardır" sözünden anlaşılacağı üzre 4-5 yıl önce ilk aldığım spin kamış, yine aynı anda aldığım ufak bir makine, yine o zamanlardan kalan strike pro. Zannediyorum 13 cm lik... 11 bilyeli 200 gramlık yaz sonunda bir makine aldım, Major Kraft Huntaway Japonyadan büyük umutlarla aldığım kamışı maalesef evde tutuyorum. bir türlü ısınamadım. Eski takımlar herkesinki gibi bagaj da geziyor, eski olduğu için fazla bakım da gerektirmiyor, Ama bunların arasında en çok önem verdiğim misina ve klips. Misina 0,24 oscar hayalet gerçekten 10 numara tavsiye ederim, klips te aynı şekilde savagear ın XS klipsi. Saolsun OKUMA kamış en ucuzlarından biri ve OKUMA makinede aynı şekilde ama beni hiç yarı yolda bırakmadı. Gelelim ava, tabi kaşıntı derinden pazar tatil, Tekirdağ 'da malum balıkta yok çinekop un yerini alan bolca istavrit çaparicelere yarıyor. Mera derin olduğu için kaşıkla başladık, savagear silikon vs.. derken kutuda küflü bir gümüş parladı gözüme, hatta T.dağlılar bilir, Kayadan vmc almıştım bir ara değiştiririm diye ama fırsat olmadı. Yürüyerek atıyordum 2. yada 3. atışımda hafif bir cır sesi geldi kalamadan, tekrar asılmamla cır cır böceği gibiydi, sıktım kalamayı ama nafile aynı derin av gibiydi, kamış bir aşağı bir yukarı, sıktım biraz tekrar başladım sarmaya çok inatçı olduğu belliydi, kafayı çıkardı, süt beyaz karnı su üstündeydi, debelendiğinde sahte deki 3 iğnede yapışmıştı, artık yanımdaydı PAŞA... bir de 10-15 dakika sonra Volkan kardeşim yaklaşık 600-700 gramlık bir tane aldı, onuda suya geri bıraktık. Çok güzel bir avdı, suya geri bırakılması da tutması kadar zevkliydi Ha bu arada Paşa gerçekten inanın fotodan daha büyük görünüyordu ama bizi aldattı, boya gitmiş ve rejim yapmış herhalde görenler tecrübeli balıkçılar en az 6-7 diyorlardı, 90 cm boyu var 5kg da ağırlığı... 2 balığın da videosu mevcut paylaşmak isterdim ama yer belli oluyor... Geçen hafta limandaydım 6-7 kişi atış yapıyordu, aynı hizada. sabahın köründe kalkmışız belki bir şey takılılır diye sahteye, bir baktım hiç kimse yokmuş gibi, dalgıç arkadaş geziniyor, İnsan varmış yokmuş hiiç umru değil balık tutan var yok sinir oldum, deniz herkesin ama ne bilim böyle kalabalığın olduğu yerde insanların olta attığı zamanda neyse uzatmayalım hepimize daha irileri rastgelsin...reeling
Tebrikler kardeş daha iyilerini yakalarsın umarım: Paşa süper anlatımda çok akıcı eline diline sağlık
Tebrikler çok güzel, harika bir balık yakalamışsın. Mevsiminde yakalasaydın sanırım 6,5 kg'ları geçerdi. Nice güzelleri rastgelsin.
Tekirdağ da çinekop yok değil kıyıda değil 200 300 metre açıkta güzel balık aldım haftasonu. Levrek harika emeğinize sağlık.
tebrikler özkan bey yine Show yapmışsınız.hayatımda tutmak istediğim fakat bir türlü tutması nasip olmayan balık.tebrikler.