Merhaba arkadaşlar bende zaman zaman köprüye avlanmaya giderim sağolsun yenibosnadan mahalle arkadaşım yüksel genelde köprüde oldugu için yer sorunum olmuyor havaların iyi olması sebebiylemi nedir bu gün ayni yerimizde avlamadık bizde köprünün bize verdiği yerden avlandık başka şansımız yoktu saat 17.00ye kadar 3kg istavrit çoğu kreçe az izmarit 12adet çinekop yakaladık 3 kişiydik
Umarım büyüyüp yavrulamasına izin vererek ileride tekrar görüşmek üzere 13 cm altı kraçaları geri salmışsınızdır. Eğer öyleyse tebrikler
kıraça istavrit merhabalar ben istanbul arnavutköy sahilinde avlanıyorum. burada gelen balıkçı arkadaşların çoğu kıraçaları kovalar dolusu tutup götürüyorlar. serçe parmağım kadar küçük balıkları tutuyorlar. bu konuda çok duyarsız ve bilinçsiz olduğumuzu düşünüyorum . hatta bu hafta başımıza gelen bir olay çok canımızı sıktı . yanımızda avlana bir arkadaş küçücük kıraçaları tutup taşın üstüne bırakıp gitti o balıkları ne alıp götürdü nede yem yapmak için kullandı piskopatça orada öldürmeye bıraktı. gittikten sonra hepsini denize attık ama arada ölenlerde oldu. bu konuda herkezin yeterince bilinçli ve hassas olmasını istiyorum. şu günlerde stres atmak ve iyi vakit geçirmek için balığa çıkıyorum ama bu durumları ve bilinçsiz avcıları gördükçe stresimiz iyice tavan yapıyor. KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIKTA YOK......
sizin gibi duyarlı arkaşlar sayesinde denizi ve tabiatı koruyacağız ogün benim kadar denize geri kraçe gönderen olmamıştır