arkadaslar selamlar.. Bugun yine saat 16 ile 23 arasinda ayvalik cunda arasinda geze geze at cek yaparak yaklasik 8-9 km lik bir seridi taradim. Kendi yaptigim meppsli ters kilitli alttan ve ustten kancali raglou ile ve 4 gramlik jig headlli 8.5luk fosforlu raglou ile atislar yaptim. Baska sahte denemedim. Az once sonlandirdigim avimda birer kiloyu geckin iki adet levrek aldim. 15 cm lik ispendegide suya iade ettim. Kamis: dandirik markali 2.10 20-40 gra atarli teleskopik makina: shimano sienna rd misina: 0.18 mm oscar is yapan sahte : cogu zaman oldugu gibi fosforlu 8.5 luk raglou kisa bir not: ben bu levrek denen baligi cozemedim ne zaman ne yapacagini kestirmek imkansiza yakin. Beklenmedik alakasiz yerlerde av verirken iddali meralarda sahteye yaklasmiyor bile. Telefondan yazdigim icin resim ekleyemiyorum. Herkese rastgelsin.
Hakan kamışın dandirik marka ama iki güzel levreği de almışsın. Afiyet olsun. Bir de kamış için 20-40 gr. atarlı demişsin, raglou kaç gramdı?
elinize sağlık hocam su mepsli ragloyu ve 8.5 luk diger ragloyu fotoğraflayıp gosterme ihtimaliniz olur mu
hayir spirolino kullanmadim. 4 gramlik jigheadi raglouya taktim ve o sekilde kullandim. Misina ince oldugu icin 25-30 metre atabiliyorum. Aslinda en iyisi 10 - 20 atarli bir kamis kullanmak. Boylece mesafe 8 - 10 metre daha artabilir. Bullrag ve spirolino ile kullanimlarimda hic sonuc alamadigim icin artik sadece jighead ile kullaniyorum. Herkese de siddetle tavsiye ederim. Kucuk jighead ile sahtenin aksiyonu bozulmuyor. Ersin bey resimleri pzt gunu eklemeye calisayim. Saygilarimla
ortalama bir hizla cekildiginde suyun 10-15 cm altindan geliyor sahte. Cunku agirlik sadece 4 gram. Zaten avlandigim yerde derinlik en fazla 40 cm .