21.06.2008 Portos ve Aramis Eşkina peşinde.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

Efendim Üç silahşörlerden Bendeniz Aramisin hafta başında kurtlanmaya başlaması vesilesi ile kadim dostlarım Portos ve Atos'la başladık hafta sonu planı yapmaya.Onumu yapsak bunumu yapsak derken Cumartesi geldi çattı.Bu arada yaklaşık son bir aydır sitede eşkina raporları yoğunlaşınca dedik bi eşkina raporuda biz yayınlayalım bari.Maksat sitemiz raporsuz kalmasın.Atosu aradım hemen hadi gidiyormuyuz diye zira portos Cuma akşamından gitmişti avlanmayı düşündüğümüz mekana.Ancak Atos kardeşimin başına ufak bir talihsiz olay gelmesi vesilesi ile bana katılamadı.Akşam saat 20.00 sularında Portosun yanındaydım. Hazırlıkları tamamladıktan sonra attık kendimizi kayalıklara.Bir süre yoğun dalgalarda avlanmaya çalışsak da pek başarılı olamayarak iç limandan şansımızı denemeye karar verdik.Ancak 1-1,5 saatlik bekleyiş sonuçsuz kaldı.Denizin biraz durgunlaşmasıyla beraber tekrar eski yerimizi aldık ve sabaha kadar süren avlanma çalışmamız sonucunda aşağıda ki arkadaşlar livarımızdaydı.Pek bereketli bir av değildi ancak o havayı solumak bile,bir balık avı faaliyetinde olduğumu bilmek bile haz duymama yettide arttı bile.Bir sonraki av raporumuzda görüşmek dileğiyle.Saygılar sevgiler efendim.

Son düzenleme: 24 Haziran 2008
  2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    iyiki bereketli değilmiş daha ne olsun be bora gayet güzel bir av olmuş;)

3. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    bora kardeş yinede bereketli bir av geçirmişsiniz. bi de güzel bir akşam bol muhabbetli. avlarınız hep böyle bol muhabbetli olsun. benim fikrim ne kadar muhabbet o kadar balık.... dün yanlız takıldım ne balık kaldı ne olta.....

4. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Sizi kıskanmamak elde değil. Amaç her zaman balık yakalamak değil, dostlarla aynı mekanda muhabbetlerde güzeldir bazen.

Av'ınız ve paylaşımlarınız için herşey rağmen (övünmek gibi olmasın Fenerbahçeliyimde birazcık:cool: Üzerinizdeki GS. forması gözümden kaçmadı:D ) sizleri tebrik eder, yeni maceralarınızı bekleriz :eek:

5. simendifer

simendifer Sennur

Güzel bir av olmuş sayın amigolar. :) Atos'a da her ne olduysa, geçmiş olsun. :) Bereketli avlarınız olsun, rast gelsin arkadaşlar. :)

6. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel av tebrikler

7. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    vahşi marmaranın hızlı balıkçıları bensizde olsa eğlenceli ve bereketli bir av olmuş hepinizi canıgönülden kutluyorum tebriklerrr...

8. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    Arkadaşlar bereketli olsun.O hava şartlarına göre mükemmel av yapmışsınız.Tebrikler.

9. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Maşallah maşallah bu arada duydum ki benim istikakım sendey miş :D en kısa zamanda ulaştırırsın artık bana :D

10. 3182

3182

Eşkinada boy limiti 30 cm diye biliyorum ? Tuttuğunuz balıklar bir karış kadarsa salın arkadaşlar.

11. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    takım ve yemler nasıldı bir de avlak yeri?

tebrik ederim silahşör kardeşler. avlak yeri neresidir acep? bir de yemler ile ne tür bir takım kullandınız. av bereketli sayılır bana göre.

12. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık abi

13. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Boracım tebrik ederim.Bana kısmet olmadı iki defadır.Sizinkilerle teselli oldum.

14. Aramis

Aramis

Teşekkürler abi kısa zamanda hep beraber inşallah.

çok teşekkür ederiz.

Fenerlide olsa insan insandır :D Şaka bir yana bu balık sevdası her toplumdan her kesimden insanı birbirine kardeş yapar.Teşekkürler.

Teşekkürller Sennur sağolasın.

Teşekkür ederiz.

15. Aramis

Aramis

Canım kardeşim gözlerimiz yüreklerimiz seni aradı ama sen yoktun:D bir dahaki sefere inşallah.

16. Aramis

Aramis

Çok teşekkürler abi.

17. Aramis

Aramis

Yok ya suyundanda istermisin anacım.Gelecen tutacan he tutamazsan ben tuttuklarımı sana veririm :D :D :D

18. Aramis

Aramis

Bende eşkinada limit yok biliyorum.Ha vicdani muhasebeye gelecek olursak emin olunki tuttuklarımızın iki katı balığıda suya geri iade ettik.Bu konuda özen göstermeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar.Bilmem hiç eşkina avladınızmı ama eşkina yemi tamamen yutar.Ufak eşkinaları avlamamak için en az 4 numara iğne kullanırız ancak bazen iğneler büyük olduğu için ufak eşkinalar yemi yuttuğu zaman çıkartmak imkansız hale geliyor.İğneyi kesip attığımız bile oluyor ama balık iğneyle ne kadar yaşar o da ayrı bir soru işareti.Yinede toplumsal bir telkinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

19. Aramis

Aramis

Takımlar şamandıralı 4 numara uzun pala çapraz iğne iki köstekli 30 gr kurşun,son köstek kurşun arası en az 30 cm.(takılmaları önlemek için),Yer Karacabey Boğazı yem boru kurdu ;)

20. Aramis

Aramis

Eyvallah Ahmet sağolasın.

Barış çalışmaktan kafanı kaldırdığın zaman haber ver :) Teşekkürler arkadaşım.