'' 21/07/2013 TFT Boğaz raporu,ortaya karışık ''

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında lecharmeur tarafından paylaşıldı.

1. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Hayırlı pazarlar sevgili dostlarım
    Hafta içi sevgili Onnik abiden aldığım haberlere dayanarak bugün için yeğenim ile kendi çapımızda küçük bir organizasyon yapalım deyip kolları sıvadık.
    Cumartesi akşamı hazırlıklarımızı tamamlayıp,kalabalık olur düşüncesi ile sabah ezanında yeğenimle sırasıyla Alibeyköy > Çobançeşme > TEM > Maslak güzergahını takip ederek Tarabyadaki her zamanki mekanımıza vardığımızda saat 04 : 35,i gösterirken ikimizde Cevat Kelle şeklinde motordan inip :D :D kamışlarımızı hazırlayıp havanın ışımasını beklemeye koyulduk.

Saat 06 : 20'yi gösterdiğinde ben sevgili dostum emreye yaptırmış olduğum ince takım çaparimi su ile buluşturup çalışmaya başladım ve kıyıya orta uzaklıkta istavritlerin günaydın dediklerini duyup üçer dörder alıkoymaya başladım.
    06:30 gibi sevgili Emir abi katıldı ve kaşık denemelerine başladı.

O esnada yeğenim sanırım deplasmanda olmasından dolayı takım patlatmakla meşgul olduğunu gözlemlerken balıkta iyice kendini bana göstermeye başladı.

Saatler 09 : 00 civarında iken sevgili ustam Onnik abimde katılınca kare ası tamamladık.Balık ilk iki saat yakında idi daha sonra açığa çekildi ve emir abinin el emeği göz nuru döküp hazırladığı takımla Sevgili Emir abinin tabiriyle ortaya karışığı hazırladım.

Yeğenim bugün oldukça vasattı reeling hihi fakat az evel belirttiğim gibi deplasmanda olması onu vasat gün geçirmesine yol açtı.
    Av esnasında fotoğraf çekmedim kusura bakmayın. Altta gördükleriniz eve dönünce çekilmiş fotolardır....

Sevgili Emre sana yaptırmış olduğum takımlar hakkını verdi bu takımla 60 gram kullanıp orta uzaklığa abanarak atıp alttaki gördüğün balıkların yarısını resimdeki takımla aldım,en kısa sürede diğer kalan siparişlerimi aldıracağım senden.Eline koluna emeklerine sağlık

Yaklaşık olarak 4 saatte aldığım balıkların arasında kraça bir adetti onuda suya iade ettim

Bunlarda çapari ile aldığım mezgitçikler

telif hakkı Sevgili Emir abiye ait olan takım gerçekten harika iş çıkardı eline koluna sağlık abim..

Güzel bi günü geçirmemi sağlayan Sevgili Onnik abim,Sevgili Emir abim ve Aslan parçası yeğenime teşekkür eder daha irilerinin ve daha güzellerinin sizlerin oltalarında olmasını temenni ederim :thumb:

Sevgi ve sağlıcakla kalın....

2. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    tebrikler abi gelmeye niyetliydim ama o kadar yorgundum ki kalkamadım

3. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    abi yakında piyasaya çıkarıcam çapariyi herzaman emrine amade asıl senin eline ve emeğine sağlık afiyet şeker olsun kardeşim.

4. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Senin de eline emeğine sağlık Faruk abi, güzel bir av geçirmişsin. Son takımların için haftaya pazar gibi görüşürüz.

5. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim ömerim,sağlık olsun bir dahaki sefere buluşur birlikte laflayarak avlanırız..

Eyvallah abi,sana bir iki soru sormak istiyorum
    Beden misinanın sağlamlığı dikkatimi epey bir çekti ne kullanıyorsun ? Palamut çaparisinde köstek araları kaç cm ve bedeni kaç mm kullanıcağız..

Saolasın Emrecim
    Aynen öyle haftaya pazar gelip hem bendeki savantı fury caster'la değiştiririm hemde kalan son partiyi teslim alırım.
    Sağlıcakla kal

6. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Başarılar güzel bir gün geçirmişsiniz..Rast Gelsin...

7. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Faruk abi tebrik ederim, dün gelmiş olsaydın beraber Berkan abi ile de beraber av yapma fırsatımız olurdu :) başka zamana artık..

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ellerinize sağlık, güzel balıklar :) biz de dün Tarabyadaydık, balık nazlıydı fazla kalmadık ve boğazı keşfe çıktık.. ve balığın çoğunu aşiyandan aldık, hem de 1-2 saatte ;)

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Faruk, çok güzel ve bereketli bir av olmuş:thumb:

Bizde bugün yaklaşık olarak tam karşınızda Anadolu yakasında benzer bir av yaptık.İlginç olan size gelen mezgitlere hiç rastlamadık ama tam bir hamsi bereketi vardı diyebilirim.:hungry:

Keyifli ve bereketli avlarınız daim olsun.:)

10. melikşah

melikşah ........................

Tebrik ederim faruk afiyet şeker olsun:hungry: :thumb:

11. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim efendim,daha iyileri ve daha güzelleri size nasip olsun...
    Sevgiyle kalın

Doğrusunu söylemek gerekirse bunu bende gerçekten çok isterim lakin iş yönünden bu sıra o kadar yoğunumki akıllara zarar diyebilirim. Ama illa bir gün kısmet olucak birlikte avlanabilek en azından berkan ve senin gibi iki pırlanta ile birebir tanışmış olurum buda bana yeter...
    Sağlıcakla kal sevgili Fatih.

Eyvallah sevgili dostum her nedense devamlı senden sonra denk geliyorum balığa :) önce unkapanı köprüsü şimdi tarabya sen kovalıyorsun ben tepeliyorum.İnşaallah birgün birlikte kovalama şansınıda yakalarız,Aşiyan konusuna gelince aşiyandan malumatım var ve takibimde yaklaşık iki haftadır oldukça bol balık veriyor hele ince takım kullanıyorsan 2 saatte 3 kg rahat alırsın :thumb:
    Taze haber; Yeğenimle görüştüm şu sıralar aşiyanda imiş balık resmen çıldırmış dayı diyor ince takımla
    8 li 10 lu çekiyorlarmış

Sevgili Üstadım isa
    Evelki gün sevgili Onnik abimde tarabyadan bir miktar hamsi almış istavritin yanından ben hamsiye hastayım o yüzden tarabyaya gittim lakin deniz ana hamsiyi kışın ye şimdilik istavrit ve mezgitle idare et dedi. Ve işin enteresan kısmı bulunduğum yerde yaklaşık 10 - 15 kişi vardı onlar her defasında boş çekerken,Sevgili Emir abimin yaptığı takımla resmen show yaptım :D

Keyifli ve bereketli avlar hepimize daim olsun dostum saygılar....

12. ozkan79

ozkan79 özkan

Faruk abi selam,

Dişli yokmu abi :D

şaka bir yana bu mevsimde yakaladığımız balıkları eve sağ salim götürmek çok önemli sizin tuttuğunuz balıklarda aşırı güneş ışığına maruz kalmışlar.

hele hele mezgit ve sardalyayı eve sağlam götürmek ayrı bir dert,

Birdahakine Dişli raporu isterim,

afiyet olsun.:thumb:

13. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Sabaha kadar bekleyip 4 istavrit tutunca , çok fena bir rapor :)

Bu arada istoç ta yeni işyerimiz var , herkesin bilgisine ... Yolu düşenleri bekliyorum ..

14. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    hayırlı uğurlu olsun Okan yolum düşerse mutlaka uğrarım .adresi tarif et orası tımarhane gibi her gittiğimde kayboluyorum:)

15. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    Faruk gerçekten iyi vakit geçirdik
    şimdi bu aralar yakaladığımız balıkların çoğu yeni yumurta döktü ya da dökecek deniz suyu sıcak bence biraz ara verip hazırlık yapmamız lazım açıkcası balıklar pek lezzetli değil .deniz suyu soğuyacak önce palamut kovalıyacağız arkadan da dişli gurubunu tahminim az kaldı ağıstos sonu palamut geçişleri başlar arkadan da lüfer başladımı süper .şimdilik hayal ama ......................................................................................................:)

16. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    dişli raporu var akıntıburnundan ama pek kayda değer değil

17. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Tüm balık malzemecilerinin bir arka caddesinde. ZE Plaza kat 1 .. O kadar.
    Züccaciye satışıda başlayacak 1 haftaya ...

18. mustafacagatay34

mustafacagatay34 cagatay

oncelık cok sevdıgım dayıma cok tesekkur ederım ben amatör bır balıkcı ıken benı benı basta emır abı olmak uzere ardından onnık dayımızla tanıstırdı ıkısıde pırlanta gıbı ustadlar her konuda yardımcı oluyorlar gercekten ılerkı zamanlarda tarabya fıshıng team da yer almaktan onur duyacagım.. tabıkı saygıdeger abılerım benı aralarına kabul ederlerse

19. sedat_ist

sedat_ist sedat

Favori Kamış:
    okuma 7000
    Favori Makine:
    okuma(takashıma)
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler sayın abim daha iyileri rastgelsin

20. ozkan79

ozkan79 özkan

Evet oyle imis abi,

Dun arkadasimla konusurken telefondan yuzeysel olarak anlatmis idi disli durumunu,

Soylediginiz gibi kayda deger degilmis sabah cok erken yapiyormus oda kisa sureli aldin aldin alamadin ALLAH selamet versin seklinde imis.

Uzun zaman oldu bogaza gelmeyeli malum ramazanda var olta atamiyorum atsamda cok kisitli atiyorum,

İyice paslandim :)

Saygilar.