21.09.2013 Levrek Trofesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında TheRasputiN tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    abah tek göz açık yatakta debelenirken saate baktım 04:50.... alarm bızzıklıyor beynimi Kalk git diye. hazırlıkları yaptım dedim bu gün levrek kovalayacam. 2 saat kadar dolandım. artık Sabrımın sınırı tükenmek üzere.. sağdan soldan habire levrek atlıyor ama ispendek ama levrek.. Dedim Artık 1 tane istiyorum...

1 tane ama nasıl bir tane .. 7 kilo küsür....

Takım: Uzun olta

Ana beden 070 Asso Çile.
    Sahte : Yo-zuri Crystal Minnow Mavi 105 MM.
    Köstek yo-zuri hybrd 040
    250 gr kurşun

Sonuç:cool:

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

maşallah tekrarı nasip olsun

3. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrik ederim kaç aylardır hiçbir foto böyle heycanlandırmamıştı büyülendim oyyy oyyyyyy

4. ENGN

ENGN engin

Favori Kamış:
    im casting
    Favori Makine:
    awa shima
    maşşallah tezgaha koysan kurbanlık diye satarsın . nicelerine inşallah

5. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    allah aşkına süpersin yaa içim kaynadı haftalık tatilde levrekteyim ışık senden geldi sağol

6. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Doğu Tebrikler sen kaçırmamışsın borusan yakınlarında birtane yozuri dolce bıraktık :)

7. Soner2013

Soner2013 soner

Favori Kamış:
    SEA star 420carbon
    Favori Makine:
    ımpact ıme65
    En İyi Avı:
    lüfer
    Hey maşallah daha iyileri nasip olsun
    Ğüzel av yorgunluğunuza deymiş :)
    Tebrikler.:thumb:

8. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Amin ALLAH olmayanda nasip etsin :)

Maalesef Kıymet bilinmiyor bu forumda. Paylaşım 1 senedir yapmadım ama Yani insanlar 3 tane mırmırın 10 tane istavritin peşine düşmüşler.. Haklı bulurum çünkü
    onların dünyasıda o kadar ;) Büyük düşünen büyük Yakalar ;)

Teşekkür ederim abi ;) Büyükba işine girdim bu ara daha çok çıkarırım ben size ;)
    Öyle isterseniz 9 kg 11 kg 8 küsür kg çok aldım :D Buzlukda 30 kilo balık var :D

Kaynamazmı sen dolan 3 saat solundaki tekkne tutsun sağındaki kaldırsınb 4 gk 2 saat onları izle... Çatladım yemin ederiM en son ALLAH duydu sesimi :D Hiç durma
    tatilde nerdesin diyenlere söyle levrekteyim ;)

Abi borusan roda arası bana 4 tane çaktı bu gün.. bu en büyükleri. diğerleri kilo altı olunca suya iade ettik. Ama çıldırmış gibi atlıyorlar. Ben yo-zuri bıraksam
    birinin ağzında:eek: :eek: Bir daha levrek tutmam yemin ederim :D

9. Onur55

Onur55 ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa crossfire 2,70m 10-40gr
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000fc - Daiwa Regal 4000
    En İyi Avı:
    1.70boyunda Kumral 55 kilo
    Hay maşallah bu ne güzel bir paşa öncelikle tebrikler , ama lütfen bu balığın hakkını verin yahu 1 tane fotomu olur. İnsan 7 kiloyu görünce enini boyunu altını üstünü incelemek istiyor...

10. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    neyini inceleyecen google da bulaman merak etme müdür :D O balıktan
    düzinelerce tuttum ben. Foto çekmeye kalksam ...... olaylar olaylar :cool: :cool:

11. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    "7 kilo küsür" dediğinize göre sanırım tam olarak tartılmamış ve boyu ölçülmemiş. Boyu hakkında fikir verebilecek tek nesne 9 cm boyundaki sigara paketi ve yan yana koymaya çalıştım bilgisayar programlarında ve en fazla 7 tane yerleştirebildim. Sen minyatür sigara içiyorsan başka..
    Yani şu şekilde oluyor ölçümü;

Bu resimdeki balık 68 cm idi ve sadece 3.450 gram gelmişti. Bu durumda orantılarsak bu balığın boyunun 7 sigara paketinden oldukça fazla olması gerekir ki 7 kilo hatta küsürü olsun. Zira o balık 3.500 den de oldukça az sanırım.

kilo altı balıkları bıraktığından bahsetmişsin
    http://img69.imageshack.us/img69/3432/img370y.jpg

Buradaki balığa bakacak olursak, ki tek farklı levrek paylaşımın bu, ayakkabının 47 numara olduğunu farzedersek 30 cm ayağın var, önündeki boşluk en fazla 5 cm olsun, arkasındaki de en fazla 8 cm olsun; 30+5+8= 43 cm ki benim tuttuğum 43 cm'lik levrek yarın kilo civarıydı.Haydi 3-5 cm kısa hesaplamış olayım. Yine de 1 kg nin oldukça altındadır.

Senin balıkların özkütlesi sanırım sitedeki tüm balıkçıların tuttukları balıklarınkinin 2-3 katı sanırım.

Anlaşılan o ki bahsedilen 9, 11, 8 küsürlar da bu balıkla aynı yöntemle tartılmış. Bence dürüst olmak gerek...

12. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?

Ben Çok fazla münakaşaya giren insan değilim. halinize üzüldüm açıkçası. Ailemden ALdığım TERBİYE dolayısı ile büyükklerim ne derse muhakakkak
    bir bildiği vardır Diye öğretildi. Ama TENEKE gibi bir insanın karşımda olması
    Dahada Beni sukut-ü hayal e uğrattı. Bakın Az çok bilmiyorum ama 7 Sigara Pakeinden BAhsettiniz. O pakey UZUN PARLEMENT paketiydi. 12 cm uzunlığu
    oldğunu war sayarsak 84 cm 11 cm oldğunu sylerseniz de 77 cm yapar. GEnişlik 20 cm civarıdır. Mol ilişkisi-Kütle kavramı ve özkütle hesaplamalarınızı
    lisede kaldığınızı işaret ediyor. Ayrıca o balığın midesinden çıkan balık ve fare ölüsüde en az 1 gk dan fazla yapmaktaydı iğrendiğim için foto almadım. Ama alacam bundan sonra. Siz üzülmeyin kırılmayın sonra Olmayan Dostluğumuz Bitmesin ( Çokta fifi ya işte .. baba nasihatı )Tamam herşey yalan olsun diyelim Bu resim benim balıklarımı TOPLAMDA KAÇA sattığımı gösterir. Bunada inanmamak tabiki
    sizin Takdiriniz. Ama şuda var ; Bu sebeple kaybettğiniz arkadaşlarınız sizin
    Semayı delen EGONUZ yüzündendir. Bne daha çok tartışma taraftarı değilim.
    Satış fişimiz aşağıdadır. Takdir gene sizin Ama :.....

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

İçlerinden size uygun birini Seçebilirsinz. AMa genişseniz Hepsi sizin olsun :eek: :eek: :cool:

13. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Az önce arkadaştan geldi, Sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekecek..

14. BURSADAN

BURSADAN HASAN

doğu tebrik ederim güzel balık...
    bu tür tartışmalara girerek sen balık sevdandan ve paylaşımından vazgeçme
    arkadaşlar daha sakin olalım
    hiç gerek yok bu tartışmalara...
    yeni raporlarını bekliyoruz bursadan inşallah

15. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    İstediğinizde bulunmakta özgürsünüz bşiliuyorunsuz burası özgür 1 ülke :) benim şahsıma YALANCILIKla itham ettiniz ve Kapak olsun gibi Rencide edici ve KIşKırtıcı sölzerde bulundunuz. gecenin saat 1 sularında hangi arkadaşınız eve nasıl gelmektedir onuda anlamış değilim :) Ben GERÇEKLERİ SAVUNURUM DAHA ÇOK ÇAOCUKLAŞMANIZA GEREK YOK. BİDE BEN TEHDİT ETMEM :) can acısı sadece fiziki olmadığı gibi kalben , kşilik sahşibi insanların hissedebileceği bir acıdır.
    hissettipğinizi umuyorum :) AMA iş savcılığa dökülecekse sorun değiL edin. tehdit yok mecazi anlamda kullanılmış bir değimdir. KIVIRMAM ALLAHINA KADAR ÇUKUROVALIYIMDIR :) esprsi 1 kenara bence uzamasın yani. yorumları kaldırma taraftarıyım ama isterseniz kalsın.

16. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Sorun yok hasan abi yanlış anlaşma açıkladık oldu :) 1 sıkıntı yok yani. edecez inşallah bak şimdi senn için karagözleri paylaşacam :D

17. aveccena

aveccena sinan

Forumu devamlı takip ediyorum ama yorum yapmıyorum. Şu tartışmaya içimden yorum yapmak geldi. ''paylasan'' ın kapak olsun sözü gerçekten kötü olmuş. Karşılık olarak TheRasputiN 'in yazdıkları, kapak resimleri daha da kötü.. TheRasputiN 'in teneke gibi insan ve kişiliğin balyci sözleri hakarettir. Başkada konuşmalardan bişey çıkmaz. savcılıkta çalışan biri olarak bize iş çıkarmayın diyorum. Hellalleşin bitsin, sanalda olsa aynı ortamın insanlarısınız

18. karadeniz57

karadeniz57 Sabri

Favori Kamış:
    Sportex Black Stream 20gr
    Favori Makine:
    Shimano ...
    vay maşallah!
    terik ederim, heycanının başarının devamını dilerim.
    rastgele...

19. Soner2013

Soner2013 soner

Favori Kamış:
    SEA star 420carbon
    Favori Makine:
    ımpact ıme65
    En İyi Avı:
    lüfer
    2 Li tartışmalara girerek siz büyüklerimin birbirinizi üzmenize anlam
    veremedim teneke ve kapak gibi sözleri sarf etmenizden ötürü kınıyorum
    kimseyi incitmeyelim lütfen saygılarımla.

20. FishWish

FishWish Hasan

Balığın ağırlığı konusunda Ertuğrul Bey'e kısmen katılıyorum. Belki 3,5 kg da değildir ama 7 kg'dan fazla olduğunu hiç sanmıyorum.

Ayrıca terbiyeden bahsedip terbiye sınırlarını epey aşmışsınız.

Uslubunuzdan mıdır nedendir hiç güven vermiyor sözleriniz.

İspat olarak sunduğunuz satış fişi ise amatör olduğunuzu varsayarsak bir yasadışılığın ispatı. Ve:

Balığın midesinden bir kilo civarında malzeme çıktığını nereden biliyorsunuz?
    Temizleyip de sattıysanız balığın 6 küsür kilolara düşmesi gerekirdi?

Ama sizin buna da mutlaka bir açıklamanız vardır. Satıığınız kişiyi tanıyorsunuzdur ya da balık için satış sonrası temizleme hizmeti vermişsinizdir.

Özetle daha forumdaki ilk saatlerimde beni böyle irrite eden, cevap yazmaya iten bir paylaşım görmek hiç hoşuma gitmedi.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.