21-26 ekim 2009 Marinturk İstanbul Boat Show hakkında

Konu, 'Genel Konular' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. fish founder

fish founder Özgür

herkese merhaba,
    bugun itibarıyla haftasonu yoğunluğuna kalmayayım diyerek İstanbul Pendik'te henüz resmi açılısı yapılmamamış olan Marinturk city port marinadaki boat show'u ziyaret ettim.
    Eğer davetiyeniz yok ise giriş ücreti 20 ytl.
    lakin garanti bankası kredi kartı kullanıcıları fuarı ücretsiz ziyaret edebiliyorlar.
    Türkiye'de yapılan neredeyse tüm boat show'ları ziyaret etmiş biri olarak başından şunu söylemeliyim ki,fuar ciddi anlamda doyurucu.
    doyurucu olma sebebi denizde çok sayıda teknenin sergileniyor ve neredeyse birçoğununun içini gezebiliyor olmanız.
    ben genelde ufak bütçeli sandal,sürat tekneleri ve botları daha detaylı inceledim.
    şu dönem için özellikle bot almayı planlıyan arkadaşlar fuarda ciddi indirimler alabiliyorlar.
    daha evvel açıklanmış liste fiyatları üzerinden fuar boyunca %10 ile %20 arasında indirim uygulanıyor.buna motorlarda dahil.
    daha evvel net ortamında tüm botları incelemiş olsam bile yakından hepsini incelediğinizde yamax 'yamaha' ve quicksilver lar daha fazla ön plana çıkıyor.
    özellikle quicksilver'lar cidden insan çok fazla güven veriyor.
    bu konuda genel fikir vermesi açısından yamaha 'sports modeli' 3.30 katlanır taban 1.100 dolar.'fuar fiyatı'.buna motorda dahil ederseniz 9,9 2 zamanlı yamaha motor ile 3.100 dolar son fiyat.
    quicksilver'lar ise fikir vermesi açısından 3,40 adventure enduro modeli katlanır taban 1.500$ eğer istenir ise mercury motor ile fiyat daha aşağılara indirilebiliniyor.
    daha uygun fiyat arayanlara ise galata marine standında 3.30 katlanır bot kore malı 1.100 ytl.
    safter bu sene fuara sandal getirmemiş ama 4,50 yeni model sandal için istanbul içi 10 taksit fuar fiyatı 2.000 ytl verdi.
    deniz üzerinde sergilenen teknelerden bahsetmeye bile gerek yok.bir çoğu insanı kendine aşık edecek cinsten.tabi fiyatları buaradan telaffuz etmeye bile gerek yok :)
    ayrıca galata marine standında balık bulucularda çok ciddi indirimler var.resmen insanlar satın almak için sıra bekliyorlar.
    sonuç olarak,yaz sezonu için tekne,bot,aksesuar alacaklar ve veya güzel bir gün geçirmek,birazda hayallere dalmak için kesinlikle kaçırılmayacak bir fuar.

Son düzenleme: 22 Ekim 2009
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Özgür selamlar.

İlk başta gözlerim fotoğraf aradı sonrada
    "Dur hele kısmetse hafta sonu bi gideyim" şeklinde kendime söz verdim.

Bakalım kısmet, durumları ayarlayabilirsem bi ziyaret edivereyim.

3. fish founder

fish founder Özgür

Sevgili Tarkan,
    denizde neredeyse 150 adet tekne var,buna karadakileride eklediğimizde sayı çok artıyor,
    özellikle resim çekmedim lakin gidilip yakından bakmak resimlere bakmak gibi olmuyor birçoğumuz alamayacak olsak bile :)

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Bizler ile alakalı bu konu çok güdük kalmış :)

5. TC-CAN

TC-CAN Can ÇETİNÇELİK

En İyi Avı:
    1980 kışında Sarayburnu'nda 5 saatte 33 tane kofana tutmuştum
    Özgür bey,

Bizleri bilgilendirmek için, yazdığınız yazıya harcadığınız zamana ve emeğe teşekkür ediyorum.

Ben de bu hafta sonu gitmeyi planlamıştım, önerileriniz ve görüşleriniz rehberim olacak gibi görüünüyor.

Sevgiler.

6. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Hatırlatma Güncelleme...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.