21 ARALIK MORDOĞAN aynen devam:))

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında osman35 tarafından paylaşıldı.

1. osman35

osman35 osman

Slm arkadaşlar.
    öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun diyorum.hikayeye gelince herzaman ki gibi.önce cuma ve cumartesı hava raporlarına bakarak geçti.havanın ıyı olduğunu anlayınca hüseyin kaptanı arayıp pazar günü için sözleştik.normalde herzaman pazar sabah 04,30 gıbı kalkıp daha gün agarmadan yanı 07 gıbı daha karanlıkta avlağımızın üstüne çapayı atmış olurduk ama.bu sefer yılmaz abı ve ben uyuyup kaldık.evden cıkdığımızda saat 6,30 cıvarıydı.avlağa geldıgımızde saat 09 u gosterıyordu.rüzgar ve dalga yoktu ancak hava cok kapalıydı günün yagmurlu geçecegını bıldığımız ıcın hazırlıklıydık.yağmurluklarımızı hüseyın abının 7metrelık üstü tamamen açık :) kayığına bınmeden once gıydık.ve başladık işimizi yapmaya:) akşamüstü saat 17,00 ye kadar aşagıdakileri aldık. ayrıca bol bolda köpekbalığı yakalayıp aynen suya iade ettik.
    ancak hafızalarda kalan saat 11 gibi baslayan yaklasık bırbucuk saat suren asırı sagnak yagmur altında balık tutmaya devam etmek.hepımız bırbırımızın suratına delımıyız acaba bız dıye bakarken etrafta bızım gıbı üç beş delıyı daha gorunce bıraz olsun rahatladık:)

misina 0,40 beden köstek 0,35 klasık 3 lu hırsızsız dip takımı 3-4no mustad igne. derinlik 46metre
    yem olarak 4 kg sardalya 2 patlak mamun ve bu hafta ılk kez yemcilere kızdığım için denemek ıstedıgım tavuk göğsü..arkadaşlar inanın bundan sonra öyle 3 patlak 4 patlak mamun almayı düşünmüyorum sahsen.cunku tavuk gögsune vurmayan balık kalmadı..ve cokda ıyı iş yapıyor ..
    hepinize iyi avlar dileyerk hikayeye son veriyorum.hoşçakalın

KIRLANGIÇ BEN VE AHTOPOT :)

YILMAZ ABİMİZ

URL=http://imageshack.us][​IMG][/URL]

2. Mütiş bir av tebrikler.

3. melerk

melerk Erkan

Favori Kamış:
    alba star
    Güzel bir gün ve güzel bir av olduğu yüzünüzden belli tebrik ederim daha nice böyle avlara.

4. yaşar kaptan

yaşar kaptan yaşar şengül

En İyi Avı:
    mordoğanda sırtı ile 4,7 kilo levrek
    Osman kardeşim....sen artık mordoganı baya fetetmeye başladın..hele Hüseyen kardeşimize bile kerteriz ögrettin ya...helal olsun sana..burası yine senin kerteriz dimi....kesin ögledir....ama sen daha mordoganı tam olarak tanımadın ..mordoganda neler oldugunu bir süresonra..burdan izleye bilirsin...cumartesi bizde siteden yeni tanıştıgım ve hakkaten çok degerli arkadaşlarla..denizdeydik ama ne yaptıksak..lodos izin vermedi balık tutmamıza..bazen kısmettir deniz dedik ve erken saatte..avı sonlandırdık..ama arkadaşlarıma sözüm var....mordoganda balıgın keyfini hepbirlikte yaşıcaz...seni tekrar tebrik ediyor..avlarının bereketli olmasını diliyorum

5. osman35

osman35 osman

tskler

tskler hepimize inşallah

yaşar abi :) mordoğan cok bereketlı bır yer fethetmek mumkunmu.:) artık kerterız bakmıyoruz aldık bıtane kucuk el gps i onla gıdıyoruz:) mordoğanda neler olduğu konusuna gelınce ben ögrenmeye herzaman acıgım abı merakla beklıyıcem:)tebriğin içinde tsk ederim hep beraber daha ıyılerıne ınsallah

6. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Osman balıkçı tezgahında bile bukadar çeşit yoktur sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım büyük balıklı avlarınız olsun rastgele

7. cetinsoft

cetinsoft Osman

En İyi Avı:
    1200 gr levrek (46 cm)
    tebrikler güzel av yapmışsınız. bize de nasip olur umarım böyle avlar...
    tavuk göğsü iğnede çok zor durur direk yeni alınmış tavuk göğsünü mü taktınız biraz bahsedermisiniz?

8. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Tebrikler

Keşke ahtapot'a büyümesi için fırsat tanısaydınız. Malum sularımızda azaldılar biz 2 kg altını artık avlamıyoruz. :(

9. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Allah'ım Allah'ım ......... Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öper misali cumartesi günü bizde oradaydık. Sabah 6.30 gibi denize çıktık. Hava kapalı ama yağmur yoktu azda olsa lodos vardı. Yinede çıkma kararı aldık. İlk avlakta biraz takıldıktan sonra Yaşar kaptan bizi daha açıktaki mercan kerterizine götürmeye karar verdi. Bir yandan yeni avlağa doğru ilerliyor bir yandan da havayı izliyordu. Demir ataratmaz hava patladı ve zor bela geri dönüp kendimizi limana attık. Biraz bekledik ve bişeyler atıştırdıktan sonra 2. kez şansımızı biraz daha yakında deneyelim dedik. Lodos nispeten azalmıştı. Tam avlağa vardık. Bu seferde müthüş bir yağmur indirdi. Nerdeyse gözgözü görmüyordu. Anladık ki bugün bize birşey yoktu bu denizden. Bizde karaya çıkıp sıcak bir çay içmeye karar verdik. Neyse artık bir başka sefere inşallah.

Avda güzel olmuş bu arada...

10. giritlibalıkçı

giritlibalıkçı

En İyi Avı:
    İmtiyaz,23 Kg.
    Harika bir av,tebrik ederim.Bu arada kırlangıç bbiraz daha büyüse uçma kıvamına gelecekmiş:p

11. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    tebrikler süper av yapmışsınız..bu aralar bende biraz yemcilere kızgınım..şu tavuk göğsünün nasıl kullanıldığını açıklayabilirseniz sevinirim..teşekkürler....

12. istavrit

istavrit Boğaç

Tebrikler ...Tavuk göğsü dip balıklarında her zaman tutmaz ama sizin avlağın balıkları sevmişse sizin adınıza büyük şans.Nacizane tavsiyem sülük kestiğiniz tavuk göğüslerini sardalya yağı ile aromalayın ve farkı görün ;)
    Rasgele

13. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bereketli bir av olmuş tebrikler bir de şu köpek balıklarını merak ettim keşke suya salmadan resimleyebilseydiniz hangi türdü acaba camgöz mü?

14. KOZANDAGI

KOZANDAGI Ahmet

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Levrek(400gr) :-( (foça balık halinden)
    Tebrikler Valla! helal olsun.Biz de 2 arkadaş 20 Aralık'ta Önce Çeşme altında sonra da gece 23:30 kadar amme hizmeti yaptık balıklara. Orda balık yok diyen ve beni çeşme ılıcaya götüren arkadasa da güzel cevap olmuş harbiden.

15. osman35

osman35 osman

tskler abıcım.cok daha ıyılerı sızlerın olsun:)

tskler amın ınsallah cok daha ıyı avlarınız olur..tavuk gogsunu aksam marketten aldım.yaklasık 1 cm kalınlıkta fıleto cıkarıp önünü arkasını ıyıce toz sekerle sıvadım yaklasık bır saat sonra tekrarladım aynı ıslemı sabaha kadar lastık gıbı oldu .ığnede durmamayı bırak aynı yemle 2 3 balık bıle aldık.

haklısınız abı ancak fotografta gorulen ahtopotun kafası yok .huseyın kaptan kafasını alıp yem olarakta kullanalım dedı.yakaladığımız 2 kg yoktu ama 1 kg üzerindeydi.yönetmeliği bilmiyorum.sızden rıcam bılıyorsanız eger aydınlatırsanız bızlerı sevınırım..tsk ler

bır kac seferde bızım basımıza gelmıstı.tamamen nasıp kısmet ısı dedıgınız gıbı olmayınca olmuyor.bıdahakı sefere ınsallah....nasıp olursa bırgun hep beraber grup gıdelım:)

valla dedıgınız gıbı baya zorlandı yılmaz abı onu çekerken.tekneye aldıgı anda köstekten iğne boşaldı iğne balıgın ağzında kaldı.yanı bı 5sn ye daha geckalmıs olsaydı elveda dıyecektı kırlangıca:)

tskler ..ılk fırsatta tavsıyelerınızı uygulayacagım.

tebrıgınız ıcın tsk ler.aslında fotoları teknede cekmeyı ıstıyoruz ama yagmur vardı aksamda donuste havada kararmıstı evde resımlerız dedık.kopek balıgı 5 tane yakaladık enbuyuğu 50cm boyundaydı.cınsı camgöz deıl baska bısey dıyorlar ama suan aklıma gelmedı

tskler daha bereketlı avlar sızın olur ınsallah.denızın oldugu heryerde balık olur :) biz mordogana gıdıp bır sefer olsun elımiz bos donmedık.hıc tutmasak 2 kısı 3 kılo balıkla donduk..bu arada yaklasık 2kg olmustur tuttugumuz gopezler hepsını ya denıze attık yada martıları yemledık.gopez etı saman gıbı oldugundan evden ıcerı sokmuyoruz bıle..

16. kılıçbalıgı

kılıçbalıgı ramadan ikikardes

s.a... tebrikler abi denizde balık bırakmamışın....
    :) :)