Akşam 9 gece 3 arası alınmıştır. Fazlası da olabilirdi fakat patlayan ve kesilen takımlardan dolayı baya zaman kaybettik. Bu arada benim ilk raporum bu ve şu ana kadar okuduklarımdan mera ya da yer bildirmeyenler çok komik geldiği için söylemek istiyorum,mekan Kuleli Askeri Lisesi önüdür,gayet iyi balık yapıyor. Şunu da söylemem gerekli ki taze yem gerçekten önemli,ne yapıp edip taze yem bulun. Aşağıdaki resmi ise enteresan geldiği için koydum,neden psikopat olduğu belli bu hayvanın,sararken ısırık yemiş
Gökhan merhaba, rapor için teşekkürler güzel balıklar almışssın,umarım daha bereketli avların olur, ensesinde yara olan balık ısırılmış değilde hastalıklı gibi duruyor, komik olan nedir avlakların ulu orta yazılmamasımı ?
Evet,kimse avlağını yazmak zorunda değil ama bazen bir sır dünyası oluşturuluyor,FBI'ın gizli belgelerine ulaşmışlar havası estiriliyor bu da bana fazlasıyla komik geliyor açıkçası.Bu kadar kastırmak çok mantıklı değil bence,en basiti boğaz kıyısını biraz tarayan insan olta atanların olduğu yere gidip şansını deneyebilir ve orası mera denilen yer oluyor genelde. Hastalıklı mı bilemiyorum fakat çevredekiler de ısırılmış olduğunu söylediler,fakat benim bir fikrim yok açıkçası,o kadar tecrübem yok çünkü.
Tebrikler Gökhan, çok güzel balık almışsınız.:thumb: Balıklar herkes tarafından bilinen bir mekandan alındığı için söylemende sakınca olmayabilir ama bir dahaki gittiğinde olta atamayabilirsin bile, mekan konusuna gelince zamanında bende seninle paralel düşünüyordum ancak Özkanın dediği gibi zamanla bu düşünceler değişiyor.
Bravo Gökhan ilk av raporun gayet güzel olmuş yenilerinide beklyoruz dahada iyileri rast gelsin inşaallah
öncelikle tebrik ediyorum arkadaşım devamını dilerim. nedense bende artık İsa ve Özkan abi gibi düşünüyorum, bizden iyi istilacı yok neyse cümleten bol şans
Gökhan tebrikler, daha da güzelleri rastgelsin bencede zamanla meraların yerini söylemek konusunda ki fikirlerin değişebilir
Eyvallah abicim. Eyvallah Erdinç abi,sana da. Sağol üstad hepimize inşallah,bakalım şimdilik söylüyoruz Tabiki size de saygı duyuyorum,tebrik için de sağolun. Sağol hepimize umarım. İnşallah abi hep beraber. Belki de siz haklısınız abi,benden tecrübelisiniz de zaten. Ama en azından şimdilik bu yolu seçmek istiyorum Teşekkür ederim.