Bu gün malzeme almaya üskdara gittikten sonra kısa süreli de olsa boğazın anadolu yakasında biraz çapari dolaştırdım. İstavrit çaparisine Beykozda kraçeler dadanıyor atmadım, Vaniköy civarında iri istavrit tek tük, Kuleli'de rapala atanlar var ancak bir kaç kovada sadece bir adet görebildim. En güzeli daha önce verim aldığım mekanlardan birine giderek çinekop çaparisi atmaktı. 2 saat çalıştıktan sonra kollarımın ağrıdığını hissettim. Dünden kalma bir çapari yorgunluğum vardı zaten. Totalde 9 adet sarıkanatı alıkoydum, 3 adet çinekop suya iade edildi. 4 adet de iri istavrit teşrif etti. TAKIM: Turuncu çinekop çaparisi KÖSTEK: 0,20 BEDEN: 0,28 İĞNE: 6 no KURŞUN: 130gr HERKEZE RASTGELE..
Tebrikler Emre, seriye bağladın maşallah:thumb: Dişlinin rapalaya yüz vermeyip çapariye gelmesi oldukça ilginç, mutlaka denemek lazım, son olarak mekan Anadolu yakasımı, sakıncası yoksa öğrenebilirmiyiz?
İsa Abi bundan iki ay önce kalenderde çok güzel çapari çalıştı sarıkanata gidenler bilir, zaten omuz omuza olta atıyorduk. Çok ilginçtir o zaman da sağdan soldan rapala atanların kovaları boşken biz limitleri zorladık. Ben de kollarım ağrıdığından sadece at çek yapmak için rapala deniyordum ve senelerdir en iyi verim aldığım strike pro r1140B dahi balık almamıştı. Şimdi de aynısını görüyorum ve yaşıyorum. Muhtemelen hayvan sürü halindeki yemlere saldırıyor ve çapariyi de o yüzden tercih ediyor olabilir. Evet bu günkü mekan Anadolu yakasıydı.
Emre Maşallah hızına yetişemiyoruz yav tekrar tebrik ederim çok güzel görünüyor sarıkabadayılar Afiyet olsun...
Bu aralar vakit ayırabiliyorum hız ondan ama kollarda derman kalmıyor çinekop çaparisi çalışırken reeling Aralık ayında seninle gittiğimiz çinekop avında çaparileri unuttuğumu söylediğimdeki yüz ifaden hala aklımda Ahmet
İnşallah, herkeze daha irileri rastgelsin.. Latife oldu bu ama Çok teşekkürler.. Sanırım hava şartları tutacak bu sefer beni Erdinç Abi Kar geliyormuş.. Gerçi yine kaçamak yaparım ben belli olmaz sağım solum. Bu arada tam 1000' inci mesajını bana yazmışsın onurlandım
Tebrikler Emre güzel av olmuş. Ben bu ara tekli küçük silikon 15-20mm iğne 10 siyah atıyorum sevkli oluyor iri istarvit için, gittiğin yerde silikon atan ve verim alanlar varmı ?