Ne yalan söyliyim balıktan umudum kesmisdim...Bu sabah laubali avlandım...kuleli fazla kalabalık degildi ama bende sorun vardı nedense balıga isteksiz gitmemden , balıktan önce çengelköyde kokereç yememden alışılmadık haraketler birleşince balık yapan günü mahvettim diyebilirim... sonuç olarak balık hala devam ediyor geçiş dönemi sarıkanatları çinekopları ardı ardına alınabiliyor... Dikkatimi çeken balık bitti diye düşünenlerin baya bir kalabalık olması idi..çünkü sahiden kuleli günlerdir ilk defa sakindi... Bugün beni yeni satın aldığım rapalar fıtık etti...bir daha huyunu suyunu bilmediğim birşeyi satın almıycam...ama bu seferde denemedende bir sonuca varamıyorsunuz acaba çalışırmıydı o rapalalar diye içinizden başlıyorsunuz düşünmeye... herneyse... Kardeşim ve ben toplamda 9 adet balık alabildik...dedim ya aksilikler peşpeşe geliyor şahininde makinesi arıza yaptı .... toplamda misafirlerimizle birlikte 9+7+6+6 28 adet alabildik 2 saatlik zaman dilimi içinde... beni bugun tek sevindiren tarafı balığın hala devam etmesi ve yarın için planlı gidicek olmam... yer kuleli malzemeler 25 gr kurşun degişik rapalalar boy ve renk olarak .. resimlerden ekleme yapıcam gelince....
güzel av tebrikler,25 gr kurşun helede bu sert rüzgarda zor olmuyormu ? yoksa o saatlerde su durgunmu oluyor?
Tebrik ederim Haldun Bey.. Sizin hevesinizi kırmışlar gibi.. Denizdeki balıklar azalsa bile bu keyif-spor; yakaladığımız sayı yada sonuçlara endexlenmemeli.. Sizinle orada olta atmak isteyipte atamayan binlerce amatör sizin yazılarınızı merakla bekliyor.. Keyifli ve bereketli avlarınızın devamını dilerim.. en güzel dileklerimle.. selamlar..
Tebrikler Haldun bey, Son zamanlarda gerçekten güzel sarıkanatlar alıyorsunuz. Avlarınızın devamını dilerim.
Haldun kuleliden kısmetini yakalamışsın boğazda çinekopların devam etmesi iyi haber bereketli avların olsun rastgele