merhaba istanbuldan 3 arkadas romork ustundekı 6 metre fıber teknemızle saroz erıklı cıvarına gıtme nıyetındeyız.bolgeyı bılenlerden hava durumunu goz onune alarak tekneden avlanma ile bu 3 gunluk program için yola cıkıp cıkmama tavsıyesı istiyoruz istanbuldan oralara kadar gıdıpte kıyıdan avlanmak ıstemiyoruz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
6 metre fiber tekne süpermiş . motorunuzda güçlüyse , kamaranızda varsa hava koşulları sizi çok fazla etkilemez diye tahmin ediyorum. İyi eğlenceler.
motor 75 evınrude guclu ama hava 5 -7 gorunuyor bugun.bu havada ne konfor kalır ne balıkçılık tahminimce bolgeyı bılen birilerinin bilgisine ihtiyacım var 1 aydır bu 23 nısan tatılını planlıyorduk
Saroz'u bilmiyorum da daha güneyindeki Balıkesir Altınova'da şu an fırtına ve lodos,bol yağmur varmış.Ben de Altınova'daki yazlığımıza gidecektim telefon ettim hava durumunu sordum,arkadaşlar gelme dedi.Altınova Ayvalık'a bağlı.Ayvalık'la Dikili arasında. Güney böyleyse, kuzey daha şiddetlidir diye düşünüyorum.Fakat oradan arkadaşlar daha net durum verirler. Rastgelsin Gökhan bey...
arkadaşlar windguru benim güvendiğim bir sitedir. oradan direk sarosa baktım hava baya bir müsait en fazla 3 bft veriyor. siz nederen baktınız 5-7 falan yok hafta sonu tam balık havası yanlışsan düzeltin beni çünkü bende çıkıcam.
Körfezde bu gün müthiş bir lodos var.Arkadaşımın bahçesindeki ağacı söküp atmış. Dikkatli olun derim.Tekneniz iyi,büyük de olsa Saros körfezi bir deli denizdir. Ben 1981 den beri oraya her sene giderim. Eğer Enez de ise Fuat kaptanı arayın. o size bir şeyler anlatabilir. 5443708895 Ayni zamanda mamun tedarik ediyor.
Körfezde bu gün müthiş bir lodos var.Arkadaşımın bahçesindeki ağacı söküp atmış. Dikkatli olun derim.Tekneniz iyi,büyük de olsa Saros körfezi bir deli denizdir. Ben 1981 den beri oraya her sene giderim. Eğer Enez de ise Fuat kaptanı arayın. o size bir şeyler anlatabilir. 5443708895 Ayni zamanda mamun tedarik ediyor. Selamlar,rastgelsin.
şimdi meteor gov dan baktım hava dınecek gıbı yarından sonra 2-4 gosterıyor bugun 3-5 dı .bız ordayken lodostan en az etkilenmek için korfezde nereyi tavsiye edersiniz ? körfeze lodos direk yandan mı esiyor yoksa eğer oyleyse lodostan kaçıs yok sanırım .biz tekneyi ibrice limanından suya indirmeyi ve yarın sabah yola çıkmayı düşünüyoruz bu arada sabah avına yetişme niyetindeydik ama anlaşılan suan hava sabahda musaade etmeyecek gıbı .enes tarafında tekneyı suya romorkle sokabılecegımız yer varmı ? mamunlar için olmazsa oradan gireriz
mamun gerkecektir eriklideki tanıdığımız istanbulda oldugundan bu konu bızı cok dusunduruyordu teşekkur ederım yardım için
karar verdik suan yolda tekirdagda kofte molasinda ozcanlardayiz sans dileyin dostalar guzel raporlar cikaralim