selam dün akşamki kıyı avımız havalar biraz ısınınca lidakileri ve çupraları yoklayalım dedik yem boru kurdu sülünes takım gezer kurşn tek iğne balık nazlı olunca fudo nemuri seigo no 6 kullandık
tebrikler, gerçekten güzel balıklar, kısmetse bende mayıs ayı gibi batı antalyada bu resimdeki balıkların arkadaşlarını tutmaya gelicem
Çok güzel bir av olmuş. tebrikler. Yarın akşam nasipse biz de Kazıklı tarafına gitmeyi planlıyoruz. Biz arkadaşlardan önce gidecegiz, bakalım kıyıdan da şansımızı denemek istiyoruz.
Tebrikler . Size sormak istediğim bir şey var. Ben de aynı iğnelerin 4 numarasını kullanıyorum , 6 numara küçük kalırmış gibi geldiydi, palayla iğnenin ucu arasındaki mesafe çok dar. Ürünün damağa takılacağı belirtiliyor açıklamalarında, denemelerimde de gerçekten damağa dönüp dışarı uç verdi. Sizin balıklarda iğne nereye takıldı? Yemi alıp bırakma gibi bir durum yaşadınız mı? Yani 6 numaranın darlığı sorun yarattı mı? Hoş, pek yaratmamış gibi av sonucu ama merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim.
selam teşekkür ederim evet haklısınız banada iğne küçük geldi 3 tane iri kaçırdık sanki 4 numara daha iyi olacak gibi aslında genelde sesame ve fudo kentsuki 1601 4 no kullanırdım ama balık nazlı olduğu için nemuri seigo kullandım evet damaga takıldı soldan sağa sesame porto chinu no 2 fudo nemuri seigo no 6 vmc 9284 no 4 fudo kentsuki 1601 no 4
Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Çipurada da damağa oturdu mu? Bana denk gelmedi çipura, hiç tecrübe edemedim , malum damağı kemikli oluyor. Bu iğneyi gerçekten beğeniyorum. Avlarınızın devamını temenni ederim, rastgele.
ustadım tebrıkler pek güzel olmuş avınız. rica etsem balıkları hangı saat aralığinda aldınız ... teşekkurler. avlarınız daimi bereketli ve bol muhabbetli olsun.
Tebrikler güzel bir av olmuş. Balıklardan birini tanıyamadım. Son resimde mırmırların içinde soldan 3. sırada duruyor. Ne balığı acaba?
Tebrikler, güzel balıklar almışsınız. Maşallah diyelim de nazar değmesin. Darısı başımıza inşallah, dahasına rast gelsin, iğneniz boş kalmasın.
Tebrikler. Bu cumartesi akşamı pazar sabahına kadar ben de kıyıda olacağım. Daha irilerine inşallah Rastgelsin
maşallah pırıl pırıl gorunuyor balıklar .kentsuki 1601 no 4 favori mırmır iğnemdir kullanıldıgını görmek memnun etti beni
Gerçekten çok güzel kareler, biz de özledik çipuraları bakalım kısmetimize ne zaman gelecekler sular ısınmaya başladı buralarda.