Selamlar , Dün gece çeşme ıldırı da karadan yaptığımız av sonucu bana üç adet cupra yakalamak nasip oldu . Aslında niyetimiz denizden av yapmak idi ancak hava biraz sert olduğudan çektik kayığı bir adaya kurduk kampımızı . Deniz her ne kadar dalgalıda olsa vuruşlar umut vericiydi. Sonuçta öyle oldu ve 3 kişilik avımızda iki adet ispendek ve 7 parça çipura çektik. Takımlarımız klasik hırsızlı dip takımları , kurşunlarımız 30 gram , yemlerimiz mamun , avlandığımız bölge ise erişte - kumluk - cakıl karışımı kıyıdan 10 metre uzaklıkta derinlik ise 1-5 - 2 metre civarlarındaydı. Balıkların çoğunu akşam saat 7 ila 9 arasında aldık . Sabahda bir iki tane denkgeldi . Kıyıya yakın mesafeden çekmemize rağmen balıkların mücadeleleri pasımızı sildi diyebilirim. Balıkların gramajları iri olan 800gr - 1kg arasında , diğerleri ise 400 - 500 gr arasında gelir diye tahmin ediyorum . Resmedeğim diğer cupralarda 400 - 750 gr arasında değişen ebatlarda idi . İspendekler ise yine yarım kilo civarlarındaydılar. Maalesef sadece kendı cektıgım balıkları evde fotoğraflandırabildim . Arkadaşın telefondan cekılen resımlerde elıme gecerse onlarıda eklerim . Gece boyunca ufak lidakiler , karagözler , mırmır ve bir kaç sargoz suya iade edildi . Keyifli geçen avımız sabah ayazıyla birlikte yerini yorgunluğa bırakınca avımızı sonlandırıp evimize dönmüş bulunmaktayız . Yarın nasipse bodrum Karaincir ' e gidiyorum 1 haftalığına .Tüm takımlarım hazır umut ediyorumki oradanda güzel avlar ve takibinde raporlar yapabilirim . Geçtiğimiz sene kaçırdığım lambuka ve arkadaşlarını çektiğim levrek ve iri kefalleri denkgetirmeye çalışacağım. Daha iyileri sizlere nasip olsun.
İbrahim tebrik ederim Çeşme adını görünce balıklama daldım Çeşme olsun da çamurdan olsun Hala gönlümün bir köşesinde çeşme sevdam saklıdır Nice bereketli avlar:thumb:
Eyvallah Erkan abi , Çeşme - Karaburun taraflarında avlanıyorum sürekli hiç bir zaman boş dönmedik tek parçada olsa kovaylada olsa birşeyler her zaman var . Umarım kısa zamanda Çeşmeyle buluşur , hasretinizi giderirsiniz.
Eyvallah dostum , artık çupranın bollaştığı zamanlar başladı inşallah sizlerede böyle keyifli avlar denkgelir.