Tebrik ederim çok güzel levrekler. Bu sene sadece tek levrek tutabildim siz bir günde 3 tane tutmuşsunuz Bu arada bir forumda okumuştum balıkları gazeteye sarmayın çünkü matbada basım esnasında içine kurşun tozları karışıyor demişlerdi. Aratırsanız belki bulabilirsiniz. Rastgele
Tebrikler mehmet bey.guzel av.bu akgubrenin arkasinda tam mevki neresi.Ben o bolgede hic avlanmadım.pazar gunu keşife gelecem.yardimci olursaniz mevkiyi daha kolay bulurum.tabi 1-2 atar cekeriz gittiğimizde
Sevgili Mehmet, balıklar çok güzel tebrik ederim. Bize bir de avın hikayesini biraz anlatsan ve yem, takım bilgisi v.s. versen, biz de biraz şöyle avın heyecanına kapılsak ne güzel olur. Daha da bereketli avların olur inşallah, rast gelsin. Not : Bir de rica edeceğim, bir dahaki avında balığı oltadayken de çekersen harika olur. Onun güzelliği bir başka çünkü.
Balık oltadayken çekilen resim kadar estetik ve heyecanlı bir enstantane olamaz herhalde. O anı yakalamak geçmişte bana bir Nokia birde Samsung D900İ'ye mal oldu.
Ömer Bey; Teşekür ederim. Bu balıkları, eskiden Karaduvarda Termik santral vardı, onun önündeki kayalara yakın yerde yarım yol Sırtı ile aldım. Yem olarak bal rengi simli 5 cm silikon karides kullandım. Beraber Sırtıya çıktığımız arkadaşım hazırlamış olduğu bir takımdı. Misina 25mm Asso Discavery igne ise mersin dökümü 4 gr kurtbaşı jighead.
Çok iyi ya denizçilerin, balıkçıların sıkıntılarından biri abimin 4 cep telefonu var denize düşen. Düşünce hemen pilini çıkartıp, pilini nemli bir bezle sildikten sonra kurutacakmışsın. Geri kalan parçayı ise tatlı su dolu torbaya atıp öyle götürecekmişsin telefon tamircisine.
teşekkürler.siz sırtı ile avlıyorsunuz.ben kıyıdan at çeke giderim artık.inş yakalarız.pazar günü bişey mani olmazsa sabah 5:30 ordayım inş.deneyecem.tekrar tebrikler.bol bereketli avlar....