Cümleten S.a Hayırlı Forumlar Geçen Günlerde Yaptığımız Ava Nazaran Yine Bereketli Geçen Av Raporumuzuda Sunuyorum. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Herkese RasGele
esat tebrik ederim yine çok güzel av yapmışsın .yanılmıyorsam balıklardan anladığım kadarıyla tek çeşit takımla avlanmıyorsun .hem rat dipoltası( hırsız kurşun).hem kargı deyilmi.geçen paylaşımında senden avlağının tarifini almıştım henüz gitmek kısmet olmadı ben bu hafta sonu serbes bölgedeydim bizim burdadabol miktarda barbun(keser baş) ve karakulak (nadir) çıkıyor.henüs resim yüklemeyi tam olarak bilmiyorum ama en kısa zamanda paylaşacağı .bereketli avla diliyorum.
Tşk Ederim Özgür Abi. Valla Dip Takım Kullanıyorum. 3 lü 2 li Ratla 20mt İleri Sağ Taraf Melanur Sol Taraf Karakulak Anlamadım Yani Nasıl Bir Berekete Düştüm Bi tanede izmarit Tutmuştum Ufak Avcıya Yatırdım Oltamı Patlattı Gitti Nasip Değilmiş. Herkese Tşk. Herkese RasGele..
Tebrikler, Şu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmı acaba. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36672
Kefali Çarpma İle Tuttu Arkadaş Denize Işık Tutarken Kaynadıklarını Görmüş Tesadüfen 20 - 30 dk içinde Çarpttı Kendisi
Güzel balıklar, harika balıklar tebrikler Esatcan. Demesem olmaz: Enva-ı çeşit balık türünün böylesine bereketli olduğu ve olta ile de pekala yakalanabildiği bir ortama çarpma gölge düşürmüş. .
Hey gidi Tırtar hey. Zamanında Töbank Tatil Köyü vardı. orada geçirirdik yaz tatillerini. 15-16 yaşlarımda orada yakaladım ilk lapinalarımı, kefallerimi . Bir de ilk aşkımı orada tanıdım. Tırtar adı geçince hemen girdim rapora .
diğerbir konuya da yazdım ama buraya da yazmak istiyorum bu güzel balıkları görünce, tırtar limanında nerelerde avlanabiliriz? bugün bir arkadaşla mersinde gelerek sabahlamyı düşünüyoruz. şimdiden teşekkürler....