Bu Sabah Saat 08:00 gibi Erkan Abi ile balığa çıktık. İlk Mera teknelerin olduğunu gördüğümüz Küçükyalı dolgu alanı açıkları idi. İlk 4 yemim çinekoplar tarafından parçalandı 3 tanesini saldım ama bir tanesi iğneyi sağlam yutmuştu. Solungaçlarına kadar giden iğneyi çıkarırken hayvana zarar verdiğimiz için onu salmadık. Daha sonra Öğlene kadar 4 Balık aldık. Baktık balık kesiyor Her zamanki meraya yani Büyükada çakarı civarına geldik. Bu merada da 7 tane daha balık aldık ve avımızı 11 Lüfer ve 1 Çinekop ile sonlandırdık. İlk resimler Erkan Abinin bahçesinde lavabonun yanında çekildi. Diğerleri benim evde akşam yemeğine hazırlandıkları sırada çekildi... Takım : Uzun Olta Yem: Sabahtan dün akşam aldığımız ve derin dondurucuda dondurduğumuz zargana nispeten iyi, öğleden sonra ise iyice kokuşmaya başlamış ve çamur gibi olmuş Zarganalar idi... Ayrıca Zargana'nın kilosuna utanmadan 50 TL isteyen Bostancı balıkçılarına ve 80 TL isteyen Kartal balıkçılarına yazıklar olsun diyor. Aldıkları para haram zıkkım olsun diyorum. Bu Balığı 1 hafta 10 gün sonra 5 liraya bile satamayacaklar... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us