Tarih:22.11.2007 Mekan:Avcılar Kullanılan malzemeler:0.20 beden 0.15 köstekler 7 no çapraz bronz iğne 4 köstekli yemli takım 100 gr kurşun - beyaz tüylü çapari Öğleden sonra 2:30 da motorla avcılardan açıldım 5:30 a kadar 50 60 tane istavrit alabildim çok akıntı vardı yemli takımla vuruşlar nerdeyse hiç anlaşılmıyodu son bi buçuk saat çapariyle tutuldu yarısından çoğu ordaki balıkçılarda çinekop un daha oraya gelmediğini söylediler herkesin bilgisine. iyi avlar keyifli paylaşımlar
Seçkin kardeşim tebrikler...Yeşilköy Rönepark'ın önü'de akşam üstleri yemliye güzel istavrit veriyor bilgin olsun. (halı sahanın önü) Balık kıyıdan sadece 3-4 metre açıkta. Uzağa atmaya gerek yok
adaşım tebrikler bende şirinevlerdeyim yakında arkadaşlarla avcılardan tekne ile açılıcaz öyle bir plan düşünüyoruz bu bilgiyi verdiğin iyi oldu devamını bekliyorum bu arada tekne kiralama olayında saatine ne kadar alıyorlar bilgin varmı?
teşekkürler Olcay abi Yeşilköy e bayadır gitmiyodum hep boş döndüğümüz için bu pazar bi gidiyim o zaman
Teşekkürler abi Avcılarda Atatürk evinin altında tekne kiralayan 2- 3 kişi var sandal fiyatları 6 ytl saatlik .motorlarsa değişiyor büyüklüğüne göre eğer 4 kişiden fazlaysanız kaptanlı kiralayan biri var telefonu mevcut özelden isterseniz yollarım 15-20 ytl ye çıkıyo ama kaptanlı tavsiye etmiyorum biraz suratsız oluyolar keyfinizi kaçırırlar . pancar motorlu tekneler var kaptansız onlarla 3-4 kişi çıkarsınız onunda saatine 15 ytl istiyorlar bilginize ..şimdiden keyifli avlar
geçen 2 kişi gitmiştik 15 ytl diyince, bizde galataya gittik 3-4 saat orda kalmamız lazım oda astarı yüzünden pahalıya çıkıyor bakalım bir kaç arkadaş daha bulup dediğin gibi bi motorlu bişey kiralıcaz gerekirse sana özelden yazar alırım numarayı