selam herkese yer iskele yem olarak sülünes ve karides kullanıldı ve gezer kurşun VMC 14 Numara iğne birde bu tek balığın ismini bilen varmı minekop (karakulakın) un bulunduğu yerlerde dolaşıyor ve aynı onun gibi yakalanınca gurg gurg diye ses çıkarıyor gözüde aynı onun gibi ağız yapısı benzemiyor sadece levrek için ise iskele içine kaya balığı (komidye) bırakma yapıldı ve yozuri gece için fosforlu rapala kullanıldı at çek
Selam, Usta bu balıkları aksam mı avlamak gerekıyor?Teknıklerı nelerdır.Denizin durumu hava sartları vs.nasıl olmalıdır?Bilgilerinizi paylasırsanız sevınırım.
Mersinde yaşarken bu balığın avını defalarca yaptım. Çıkarttğı sesden solayı Gargur balığı diye anılır ve gayet lezzetli bir balıktır. Ama bu isim bölgesel olabilir.
tebrikler güzel av olmuş....tam göremiyorum çok parlamış...şu an alanyada o kadar çok tuhaf balık var ki hangi balığın nereden geldiği belli değiill... bu arada konaklı tarafında mezgit yakaladım olacak iş mi bu
bugün bende aynısından yakaladım ismini bilmiyordum yanımda balık ustası vardı gargur dedi bende bi araştırayım nedir ne değildir diye bu arada bende alanyada ikamet ediyorum alanyada kalanlarla bi organizasyon yapalım diyorum ne dersiniz?