22 ekim kabataş + karaköy

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nahzuvayy tarafından paylaşıldı.

1. nahzuvayy

nahzuvayy YAVUZHAN

Favori Kamış:
    albastar cosmos surf
    En İyi Avı:
    vatoz 2 kilo :) sazan 3 kilo
    uzun zamandan sonra dün akşam karaköye gidip eksik olan malzemelerimi aldım. gelmişken bi iskeleye bakayım dedim.

sitede gördüğüm Murat1971 ve Mert istanbulun yakaladıklarını görmüştüm burda :) yaklasık bi saat olta acmadan oradakileri izledim ancak tek vuruş dahi alan olmayınca bende kabataşa bakayım bi dedim. kabataşta da soba falan getiren oldukca tedarikli gelenleri görünce hadi bakalım sanırım burdan alıyorlar çinekobu dedim ama şöyle bi gezindim kimsede balık göremeyince canım sıkıldı. oradakilerle biraz oturup muhabbet ettik ateş basında ısındık, konusunca öğlen saatinden itibaren sadece 2 tane çinekop alındıgını öğrendim. tüm hayallerim suya düşmüş vaziyette gerisin geri döndüm. bahsettigim olay saat 18:00 ile 22:00 arasında olmuştur arkadaslar.

herkese bereketli avlar dilerim...

2. MERT ISTANBUL

MERT ISTANBUL Mert

Ben ve Murat 1971 dün yine aynı mekandaydık saat 19.00 dan 01.00 e kadar tık yoktu ama dün ve evellsi gün herkes epey sarıkanat almış.Aşırı ruzgar ve akıntıdan dolayı sonuç alamadıgımızı düşünüyorum..Bereketlı avlar...

3. nahzuvayy

nahzuvayy YAVUZHAN

Favori Kamış:
    albastar cosmos surf
    En İyi Avı:
    vatoz 2 kilo :) sazan 3 kilo

abi motosikletle gelmiştim, can sıkıntısından ve yemimin olmamasından dolayı 5-6 sefer sadece çinekop çaparisi denedim bende sonra ayrıldım iskelenin ordan siz oldugunuzu bilseydim gelirdim yanınıza, kısmet baska sefere artık :)

4. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
    Dün bende önce karaköy sonra kabataştaydım. Sabah ben oradayken bir tane sarıkanat geldi. Bir hayli vuruş vardı. Gaza gelip okul çıkışı eşyaları sahteleri herşeyi aldığım gibi kabataş yolunu tuttum. Ama sonuç malesef -1. -1 çünkü kamış ve makinem sizlere ömür...

5. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    ARkadaşlar salı ve çarşamba günü güzel balık yaptı her yerde. Ancak 2 gündür tık yok. Umarım pazartesiden itibaren yine bir hareket başlar....

6. kuvvet_85

kuvvet_85

Abilerim galata ve unkapanı kefal kaynıyor