Tarih: 23.03.2008 Saat: 10:00-18:00 arası Yer: İstinye iskele açıkları Yakalanan balık: tahmini 7kg istavrit Malzeme: Bildiğimiz 10 lu çapari Bu sabah 09:00 gibi kalktım işe gidecektim. İşyerinden arkadaşlar aradı ve toplantının iptal olduğunu söylediler. Ben de bugün kü org a gelememe üzüntüsü ile yatağa yattım.Saat artık çok geç olmuştu ve tekne çoktan yol almıştı. Tam o arada arkadaşım aradı ve balığa gidiyoruz geliyomusun dedi hemen yataktan kalkıp İstinye de aldım soluğu . Biraz açıklara doğru açıldık. İstavritler gelmeye başlamıştı yavaş yavaş ama balık azdı. Bir yaptı bir bıraktı az çok bir şeyler almıştık denizden. Havanın soğuk olması bayağı üşütmüştü bizi. saat 18:00 e doğru artık kıyıya yanaştık. Toplam 5 kişi alabildiğimiz 7kg civarında istavrit ile evlerimize döndük.
İyide sen 21.03 demişsin tarihe. Eğer avın bugünse nasıl oluyor bu 21 Kanka sen daha uyanamamışsın zaar. Bugün ayın 23 ü bee Gökhan accaip bi adamsın sen topraaamm yaa
tebrikler güzel av olmuş. yanlış anlaşılmasın merak etiğimden soruyorum istanbulda denizden sadece istavritmi çıkıyor.
Rehber iyi vakit geçirmişsin önemli olanda bu. İzmirden arkadaşımız sormuş,çapari atarsanız istavrit yakalarsınız.Derin su ve kayalık zeminde ise yemle taş balıklarını yakalarsınız.