23 Nisan’ın getirdiği izinle Suat ve Ümit kardeşlerimle beraber, sevgili kaptanımız mösyö Sebo ile Foça’da balık peşindeydik... Sabah 05:00 de beni alacak kankalarımın uykuyu pek sevmelerinden olsa gerek , yolculuğumuz saat 05:30 da başladı. Yem, ihtiyaçlar, alışveriş vs derken saat 7:30 gibi sudaydık. Avımız çok verimli geçmese de, yine de livarımıza üçer beşer mercan, karagöz ve iki adet (biri sahte balık ile tutulmak üzere) sarı kanat aldık. Yem olarak mamun ve sülünes kullanılmakla berber, avlarımız daha ziyade mamunları tercih ettiler. Oltalarımız ise klasik ikili ve hırsızlı düzeneklerdi. Birkaç nasibimizle, keyifli zaman ve biraz da güneş yanıklarıyla birlikte akşam saatlerinde avımız son buldu...
Vaaaay kardeşim tebrikler, 3 silahşörlerden güzel bi rapor görmek kısmet oldu valla. Allah her daim iğnenizin keskin livarınızın dolu olmasını nasip etsin.
Tebrikler kardeşim.. Uç silahsorler iş başında desene. Zaten çipura sezonunda malum avlağımızda çook bulusuruz daha.. Dığer silah arkadaşlarına da selamlar..
Az önce Ümit ile konuşunca, öyle bir ağladı ki hiç bir şey avlayamadınız sandım Gerçi Ümit' de haklı, bunların hepsini toplasan O' nun dişinin kovuğuna bile değmez ya Mösyö Sebo' dan fransızca öğrenip dönüldü sandım Valla oldukça iyi bir av yapmışsınız daha ne olsun, sevgili üç silahşörler Üçünüzü de özlemişim, iyi geldi iyi Birlikte nice avlar yaparsınız inşallah
Ekip tam kadro yine yapmış avını.Daha da güzel dilerim sizlere.Tebrikler ve güzel görüntüler için teşekkürler...
Burak kardeşim tebrikler 3 silahşörler güzel bir av günü geçirmiş yine . Bu arada foçayıda özlemişim resimleri görünce anladım afiyet olsun
Güzel av olmuş, tebrikler. Sebo balıksız döndürmez zaten insanı. Livardaki istavrit de güzelmiş baya. Daha da bereketli avlar dilerim, rast gelsin.
Bu fotoğraf ne için daha önce yayınlanmadı? Bu fotoğrafın yayınlanmamasının ardında yatan sır nedir? Ta ta ta taaaamm azzzz soraaa...
Teşekkürler, inşallah, ben de isterim . Sağolasın Serdar, cümlemize cümlemize Teşekkürler Ahmet, benim de hoşuma gitti o fotoğraflar.. Arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkürler Barış, hepimizin tavasına yetecek kadar balık aldık işte Teşekkürler Hakan abicim,selamlarını iletirim, avlakta görüşmek üzere Hepimiz adına teşekkürler ablacım, Sebo ile av güzel geçiyor sağolsun Ufuk kardeşim teşekkür ederiz, en güzelleri sana rastgelsin Teşekkür ederiz.
Teşekkürler Aşkın, Foça özlenmeyecek gibi değil Teşekkür ederiz Koral, güzeldi... Sağolasın Sennur, iki istavrit geldi livarımıza..ikiside güzel maşallah Muharrem abi teşekkür ederiz Sağol Seçkin
Aman Dikkat !... Burak'cım hayrola ? Sennur bir yerlerden koku almış gibime geliyor. Pek öyle durupdururken DANANIN ALTINDA BUZAĞI ARAMAZ'dı
Elinize sağlık çok güzel av olmuş.Bu arada siren kayalıklarının yaklaşık 100-120 mt açıklarını da denemenizi tavsite ederim bi ara.