Son iki haftadır Kapaklıda kıyıdan istavrite gidiyorum.23 Mayıstaki av raporumu paylaşmak istiyorum.Kapaklı Çamlık piknik alanında ailecek pikniğimizi yaptıktan sonra 500 mt geride kıyıdan sıra sıra balıkçıları görünce hemen park edip çapari takımımı çıkarttım.Aman allahım resmen at çek yapıyordum.Yanımdaki 3-5 kişide baya bir acemi olup, onlar boş çekerken ben 4-5 li yavruları alınca keyfimde yerine geldi.2 saatlik av sonucunda 1,5 kiloya yakın istavrit aldıktan sonra avı sonlandırdım.Gerçekten istavritler iyiydi hatta bir tanesi tam 21 cm geldi artık sarıkanat mı denir bilmiyorum.30.05 de ayni yerdeydim ama şans da balıkta yoktu toplam 10 adet alabildim.Çoğu avda olduğu gibi oğluşumda bana gerçekten çok yardımcı oldu. http://img223.imageshack.us/gal.php?g=img0142ao.jpg
Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu, şansınız daim olsun Barış bey. Oğlunuzla birlikte nice avlar diliyorum
Barış abi tebrikler Güzel bir av olmuş. Aklında olsuN gemLiktede şu an istavrit curum yapmış vaziyette. Ne hikmetse Levrekte Bu aralar çok fazla vurmaya başladı. Saygılarımla.