Dün işyerinde can sıkıntısından dört dönerken telefon çaldı birden.Arayan Erciyes nicki kardeşim volkandı.. Abi takımlar hazır kaçalım bu akşam meraya dedi.! Dedim tamam iftar saatinden hemen sonra inelim.! Hemen hatunla birlikte indik meraya saat 21:00 suları hava güzel su çarşaf gibi saldık denize şamandıralı takımları hedef balık eşkina .! Derken Erciyes nicki volkan kardeşimizde geldi ya bismillah diyerek saldı oltaları bekle bekle güzel bir iki vuruş aldık almasına ama ne gelen vardı ne giden.! Birden benim hatun sedat koşşşşş diye seslendi.! Baktık balık suyun üstüne şapur şupur dans ede ede geliyor ne yalan söliyim bu kadar büyüğünü almadım ben daha önce Kıyıya kadar çektik ,çekmesine ama kıyıda saldı kendini tekrar akşamın derin sularına Kısmet değilmiş dedik ayrıldık meradan saat gece yarısı 00:00 gibi.!
Benim de hala aklımda kaçan balık Bu akşamda Güzelce tarafını deneyeceğim durumdan haberdar ederim.. Buarada nick burada "neukill" . Erciyas diğer tarafta ki nick abii
kısmet.. geçen senelere el kadar olmayan eşkinelar tutuldu gürpınarda maalesef bu sene mumla eşlkine aranıyor... irilerini tutmanız dileği ile...
NOT : bir önceki senede hem eşkine hem zargana kalem zarganalar istavrit kadar eşkinalar... geçen sene zarganada yoktu..maalesef bu sene olur inşallah....
Vuruş aldıysanız ve 1 tanede kaçırdıysanız demek ki takımlarda birsorun var gözden geçirmekte fayda var.