Selamlar, Çapariyle verim alamadığım, daha doğrusu beceremediğimi düşündüğüm palamut avını rapala ile başardım. Av tekneden saat 9.00-10.30 arası yapılmıştır. 3 bana, 2 valideye, 1 kayinvalideye hesabı ile yeterli balık tuttuğumu düşünüp bıraktım. Yarın yine tutarız Bu arada palamut mevsime göre irileşmiş. Geçen sene ağustosta istavrit çaparisine çingene palamutları vuruyordu ancak. Hayıra vesile olsun diyelim. YER : Marmara Denizi, Trakya kıyıları DERİNLİK : 20-30 mt TAKIM: 9 cm Kendo sahte balık. KURŞUN: Yok
Bereketli olsun.Güzel bir av yapmışsınız.Bizim Menekşe-Ambarlı mıntıkasını bu hafta yoklamak farz oldu..
Tebrikler Burak çok güzel balıklar, mevsime göre oldukça irileşmişler gerçekten de. Takım hakkında da biraz bilgi alsaydık, faydalanan çok olacaktır.
hepiniz sagolun arkadaslar, daha iyileri sizlerin olsun. aret tesekkurler, takim falan yok abi. 9 cm kendo beyaz sahteyi fc misinanin ucuna baglayıp saldım teknenin peşine. arada bir firdondu var, kursun yok. hiz 8-10 km.
Tebrikler Burak. Çok temiz iş çıkarmışsın. 6 balık tutup, olayı bırakman içinde ayrıca teşekkür ederim. Bizlerde bu durumu aslında örnek almalıyız. Daha iyileri rastgelsin dostum...
vay vay vay ki ne vay ellerine kollarına sağlık süper görüntüler Burak yarın sabah ben onlara bi ders mahiyetinde bir selam vereyim bakayım. Hemen ufak bir not. elinde kendo kullanıyorsan kendo teknenin iskele tarafınada bir lastik bağla ve aynı düzeneğide lastiğe bağla ve artık mavili ne rapalan varsa onuda diğer tarafa tak kendisi tutacaktır hatta hatta bazen senden benden dahada çok tutuyor. Elleine kollarına sağlık......
ali abi sagolasin. soyledigin bugun aklıma geldi benim de, evde agir avlar icin cikrik makineli bir kamisim var, onu da götürecegim yanimda. çapari falan zor olur diye kullanmiyordum onu çok faydasi olacaktir mutlaka.
Ah birde çapariyi oturtturabilseydin bu balığa varya o zaman işte süper olacaktı aslında çok kolay yapman gerek bu tekneyle ama rapalada sağlam çalıştımı dinlemez. o yüzden süper bir raporla bu güzel cuma gününü bize yaşattığın için sağolasın ellerine sağlık tekrar
Abiler şu palamutu sandalla kürek çekerek yakalayamazmıyız bi yardımcı olun içim gidiyor ya Mekan ambarlı açıkları limana yakın yerler.
sandalla zor kaçarına yürümek lazım hem çapraide hem rapalada o yüzden balık yeme sarkıncaya kadar biraz zor duruyor gibime geliyor
Boşuna 3-4 saat kürekle dolaşmaya değmez o zaman abi zarganaya devam Şu dişliler gelsede başlasak. ambarlıda 1 haftadır hemen her gece deniyorum daha tek vuruş bile olmadı beklemeye devam.
Tebrikler hepsi birbirinden güzel afiyet olsun.. bizim buralara daha uğramamışlar arkadaşla biraz gezindik
tebrikler boğazda şiddetli poyraz yüzünden balık çok hızlı aktı aşağı. Devamını ve daha irilerini dilerim.