Aslında bu pazar ki av hafta başından beri hiç hesapta yoktu çünki hafta basından beri şiddetli fırtına nedenıyle ve hava raporlarından goruldugu kadarıyla denize acılmak akıllı işi deildi.ve iple çektiğimiz pazar günü ava çıkamayacak olmamız canımı sıkıyordu... cumartesi günü öğle saatlerınde tekrar bi girip hava raporuna bakiim dedim.birde ne göreyim hava pazar sabahı gece 3 ten sonra 2-4 e dusuyor dalga 0,75cm cıvarında gun agardıkça giderek düşüyordu.emin olmak için windguru yada baktım oda öyle gösteriyordu.hemen mordoğan ı tekneyi aradım. hüseyin abi şuan burda şiddetli fırtına var denize açılmak mümkün deil.ama yarın nasıl olur siz bakın ınternetten havaya isterseniz gelin düzelirse çıkarız dedi.raporları tekrar ınceledıkten sonra ben denize açılamasak bıle gıdelım dedım yılmaz abıye. en kötü ihtimal limandan 1-2 saat olta sallar döneriz ya dedim) bu arada ctesi gece 23 gıbı yatmadan balkona cıktım asırı derecede yağmur fırtına vardı.içimden heralde yarın bikaç saatliğine mordoğan a turistik amaçlı gidip gelicez dedim sabah 04,30 gibi yılmaz abiyle yola cıktık herzaman olduğu gibi balıklıovada ince bı kahvaltı saat 06,15 te limandaydık.deniz süt limandı ve rüzgardanda eser yoktu oan anladım hava düzelmişti.ancak herzaman ki o saatlerdekı tekne hareketliliğinden eser yoktu.sanırım herkes hava nın kötü olacağından endişe edip balığa gelmemişti. hüseyin abi geldi açıldık ve doğruca avlağımıza vardık.akşam üstü saat 16 ya kadar 3 kişi aşagıda fotoları olanları ve fotosunu çekmediğim yaklaşık 5 kilo kadar mandagöz.izmarit 10 15 parça gopez 2adet kalamar yakaladık.. yem olarak sadece mamun ve yakaladıgımız kalamarın bırtanesi.0,40misina 0,35beden ve köstek mustad 4-5no iğne klasik 3lü dip takım derinlik 46metre fotolar teknede deıl yılmaz abılerde çekilmistir... MEŞHUR ES ES Lİ CANBAZ YILMAZ ABİMİZ ))
tebrik ederim,cidden çok güzel görünüyor hasılat... Sabah sabah toz pembe görmeye başladım heryanı ))
Pembe pembe pembe...... Heryer pespembe. Vallahi bu saatte onları görünce bir garip hissettim kendimi. Ellerinize sağlık. Güzel bir av olmuş. Rasgele
abi yapmayın ya insanın iştahını kabartıyorsunuz ya hava biz düzelsin anaında denizin boyundayın deli olacağım bu güzellikleri görünce
tebrikler Osman Abi çok güzel av olmuş ,balıkların gazete üzerine serilmesinde sakıncalar olduğu yazılıyor forumda bence sizde gazete üzerine sermeyin üzerindeki boyadan kansorejen madde bulaşıyormuş balıklara
Tebrikler valla. Resimlere bakmadan hikayeyi okudugumda bol balikli bir av oldugunu tahmin etmistim ama bu cidden harika! Afiyet olsun!
tskler tsk ederim alper saol kardeşim hepsini deil ama yarısını yedık tabi tsk daha ıyılerı sıze nasıp olsun ınsallah tkler.doğru söylüyorsun aslında.ama unuttukmu desem heyacandanmı desem atladık onu valla bız bu kadar bıle tahmın etmıyorduk.sabah mordogan a varmadan once.tskler
Elinize sağlık çok güzel av olmuş.Şu en büyük balık Sivriburunmu yoksa koca bir İsparimi çıkartamadım.
osman...yine mercanları götürmüşşün..mordogan yaradı sana..tebrikler...senin kerterizdemiydiniz,yoksa hüseyinin kerterizimi burası...
Ayip Oluyor Ama Dostlar, burada gelenek halini aldı artık. Her balık yakalayan önce gazeteyi seriyor üstüne tertemiz balıkları serip zehir dolması haline getiriyor" HOŞ BEN BALIKLARI ÇEKİM İÇİN BURADAKİ BALIKÇI TEZGAHINA TERTEMİZ SIRALAYIP ÇEKİNCE ÜYE ARKADAŞLAR SATIYORMUSUN DEMEKTE İSEDE!!!" buda yetmemiş gibi zehir paketi olan SİGARA PAKETİNİ ölçü alarak hemen resim çekiyor. Gelin bu iki yalnıştan vaz geçelim yapanlarıda ikaz edelim. Gazete kağıdı ağırmetaller ve çok zehirli boyalarla yapılır. yemeklik bişi sarılmaz. Sigara ise çocukların bile bildiği asrın faciası. LÜTFEN YAPMAYIN.
Mordogan o-gün merhaba ustaymıssın be arkadaş.ama bizim o gün öyle eksigimiz vardı bir haylide şansızlıgımız.sadece,bir AHTAPOT.Aldık oda balık gelmiyo deli olurken SAHİL GÜVENLİGİN ORDA.Ayağımın dibine kadar geldi 1kgr geçkindi neyseki beni azicik olsa sinir olmaktan kurtardı SAYGILARIMLA.