23.11.2008 Mordoğan

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında osman35 tarafından paylaşıldı.

1. osman35

osman35 osman

Aslında bu pazar ki av hafta başından beri hiç hesapta yoktu çünki hafta basından beri şiddetli fırtına nedenıyle ve hava raporlarından goruldugu kadarıyla denize acılmak akıllı işi deildi.ve iple çektiğimiz pazar günü ava çıkamayacak olmamız canımı sıkıyordu...
    cumartesi günü öğle saatlerınde tekrar bi girip hava raporuna bakiim dedim.birde ne göreyim hava pazar sabahı gece 3 ten sonra 2-4 e dusuyor dalga 0,75cm cıvarında gun agardıkça giderek düşüyordu.emin olmak için windguru yada baktım oda öyle gösteriyordu.hemen mordoğan ı tekneyi aradım. hüseyin abi şuan burda şiddetli fırtına var denize açılmak mümkün deil.ama yarın nasıl olur siz bakın ınternetten havaya isterseniz gelin düzelirse çıkarız dedi.raporları tekrar ınceledıkten sonra ben denize açılamasak bıle gıdelım dedım yılmaz abıye. en kötü ihtimal limandan 1-2 saat olta sallar döneriz ya dedim:))
    bu arada ctesi gece 23 gıbı yatmadan balkona cıktım asırı derecede yağmur fırtına vardı.içimden heralde yarın bikaç saatliğine mordoğan a turistik amaçlı gidip gelicez dedim :)

sabah 04,30 gibi yılmaz abiyle yola cıktık herzaman olduğu gibi balıklıovada ince bı kahvaltı saat 06,15 te limandaydık.deniz süt limandı ve rüzgardanda eser yoktu oan anladım hava düzelmişti.ancak herzaman ki o saatlerdekı tekne hareketliliğinden eser yoktu.sanırım herkes hava nın kötü olacağından endişe edip balığa gelmemişti.
    hüseyin abi geldi açıldık ve doğruca avlağımıza vardık.akşam üstü saat 16 ya kadar 3 kişi aşagıda fotoları olanları ve fotosunu çekmediğim yaklaşık 5 kilo kadar mandagöz.izmarit 10 15 parça gopez 2adet kalamar yakaladık..
    yem olarak sadece mamun ve yakaladıgımız kalamarın bırtanesi.0,40misina 0,35beden ve köstek mustad 4-5no iğne klasik 3lü dip takım derinlik 46metre

fotolar teknede deıl yılmaz abılerde çekilmistir...
    MEŞHUR ES ES Lİ CANBAZ YILMAZ ABİMİZ :)))

Son düzenleme: 24 Kasım 2008
  2. alpperr

alpperr alper

tebrik ederim,cidden çok güzel görünüyor hasılat...
    Sabah sabah toz pembe görmeye başladım heryanı :)))

3. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Pembe pembe pembe...... Heryer pespembe. Vallahi bu saatte onları görünce bir garip hissettim kendimi. Ellerinize sağlık. Güzel bir av olmuş. Rasgele

4. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Tebrikler güzel bir av tablosu çıkmış ortaya.Afiyet olsun.Gerçi olmuştur.

5. semians

semians semih

Favori Kamış:
    CRESSİ ZIPKIN
    En İyi Avı:
    FANGRİ MERCAN 750GR
    abi yapmayın ya insanın iştahını kabartıyorsunuz ya hava biz düzelsin anaında denizin boyundayın deli olacağım bu güzellikleri görünce:eek:

6. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    tebrikler Osman Abi çok güzel av olmuş ,balıkların gazete üzerine serilmesinde sakıncalar olduğu yazılıyor forumda bence sizde gazete üzerine sermeyin üzerindeki boyadan kansorejen madde bulaşıyormuş balıklara

7. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrikler valla. Resimlere bakmadan hikayeyi okudugumda bol balikli bir av oldugunu tahmin etmistim ama bu cidden harika! Afiyet olsun! :)

8. osman35

osman35 osman

tskler :)

tsk ederim alper

saol kardeşim hepsini deil ama yarısını yedık tabi :)

tsk daha ıyılerı sıze nasıp olsun ınsallah :)

tkler.doğru söylüyorsun aslında.ama unuttukmu desem heyacandanmı desem atladık onu :)

valla bız bu kadar bıle tahmın etmıyorduk.sabah mordogan a varmadan once.tskler:)

9. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    25 kiloluk Caretta:)
    İçimizi çeke çeke baktığımız bir av olmuş.Tebrikler,daha bereketli avlara inşallah.

10. Aramis

Aramis

Elinize sağlık çok güzel av olmuş.Şu en büyük balık Sivriburunmu yoksa koca bir İsparimi çıkartamadım.

11. osman35

osman35 osman

tsk ler cümlemize bereketli avlar

tsk ler.buyuk olan mırmır. 5 tanede lidaki var fotoda

12. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir

13. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Tebrikler Osman Abi. Kermes sergisi gibi maşallah.

14. yaşar kaptan

yaşar kaptan yaşar şengül

En İyi Avı:
    mordoğanda sırtı ile 4,7 kilo levrek
    osman...yine mercanları götürmüşşün..mordogan yaradı sana..tebrikler...senin kerterizdemiydiniz,yoksa hüseyinin kerterizimi burası...

15. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Ayip Oluyor Ama

Dostlar, burada gelenek halini aldı artık. Her balık yakalayan önce gazeteyi seriyor üstüne tertemiz balıkları serip zehir dolması haline getiriyor" HOŞ BEN BALIKLARI ÇEKİM İÇİN BURADAKİ BALIKÇI TEZGAHINA TERTEMİZ SIRALAYIP ÇEKİNCE ÜYE ARKADAŞLAR SATIYORMUSUN DEMEKTE İSEDE!!!" buda yetmemiş gibi zehir paketi olan SİGARA PAKETİNİ ölçü alarak hemen resim çekiyor. Gelin bu iki yalnıştan vaz geçelim yapanlarıda ikaz edelim. Gazete kağıdı ağırmetaller ve çok zehirli boyalarla yapılır. yemeklik bişi sarılmaz. Sigara ise çocukların bile bildiği asrın faciası. LÜTFEN YAPMAYIN.;)

16. gercek

gercek güngör

Mordogan o-gün

merhaba ustaymıssın be arkadaş.ama bizim o gün öyle eksigimiz vardı bir haylide şansızlıgımız.sadece,bir AHTAPOT.Aldık oda balık gelmiyo deli olurken SAHİL GÜVENLİGİN ORDA.Ayağımın dibine kadar geldi 1kgr geçkindi neyseki beni azicik olsa sinir olmaktan kurtardı SAYGILARIMLA.

17. yiv

yiv Kivanc Bekar

Favori Kamış:
    Olta, zipkin
    En İyi Avı:
    Turna 5,15kg
    Süper av olmuş, tebrikler..

18. osman35

osman35 osman

tşkler. sigara için dıyecek lafım yok haklısınız.

19. doruk35

doruk35 KEREM

gerçekten çok güzel av olmuş tebrikler

20. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    osman abi tebrikler ne güzel şeyler bunlar...usta balıkçı olduğun herhalinden belli. maşallah.... :)