herkese merhaba.23-27-29 Nisan 2013 tarihinde yaptığımız avlarımızdan bir rapor. avlarda emeği geçen Muhammed Hocam ve Murat'a selamlarımı gönderiyorum.bugünü boş geçiren ama bana eşlik eden Erkan Hocamı da unutmuyorum tabi. durmak yok dişlye devam Erkan.ben yokken aldın aldın balığı yoksa gelir yine yanından alırım ona göre.:laughing: :laughing: 23 Nisan gecesi canlı teke ile yakalanan eşek istavirtleri 27 Nisan sabahı at-çek rapala ile yakalanan sarıkanatlar bugün (29 Nisan) akşamı kaşık ile yakalanan sarıkanatlar hafta sonuna kadar şehir dışında olacağım için balığa çıkamayağım ama Muhammed Hocam, Övünç ve her ne kadar halen siteye üye olmazsa da Erkan hocamdan ben yokken kesin raporlar geleceğini ümit ediyor herkese saygılar sunuyorum.
Maşallah Ahmet hocam, nasıl istavrittir onlar, sarıkanat kadar olmuşlar Ben size demiştim sezonu açtınız gerisi peşpeşe gelecektir diye Tebrik ediyor devamınıda diliyorum, belki bir gün mekanda tanışmakta nasip olur inşallah, İzmitteki tüm dostlara selamlar
hay maşallah istavrit değil camgöz yavrusu mübarekler valla hocam tebrikler sana ve tüm ekibe İzmitte böyle azimli istekli ve güzel insanlar çok az.. fırsat buldukça meraları yoklamaya bende devam edeceğim inşallah.. görüşmek üzere sağlıcakla kalın..
ahmet bey tebrikler, maşallah sizde hertürlü avcılık var. hiç affetmiyorsunuz. avlarınız daim ve bereketli olsun.
abi istavritler sarıkanatı geçmişler boyut olarak.eşekliği de kalmamış dana olmuşlar. aynen dediğin gibi oldu abi.bir başladık gerisi geldi şükürler olsun ki. bu sene körfez beklentileri karşılıyor çok şükür.abi geldiğin zaman haber ver, buluşalım yüz yüze görüşelim, çay içelim sohbet edelim. görüşmek üzere hoşçakal.
teşekkürler Hakan Bey.estagfurullah kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz.daha yolun yarısında bile değiliz, öğreneceğimiz, tecrübe edineceğimiz çok şeyler var. üstadların bilgi ve deneyimlerini mümkün mertebe tatbik etmeye çalışıyoruz. forumun da bize çok fazla katkısı bu anlamda. bu vesile ile site yönetimine de teşekkürlerimizi iletmek isterim.
Tebrikler, istavritlerin maaşallahı var. İstavritlikten çıkmış palamut olmuşlar. Niceleri rastgelsin.
tebrik ederim kardeşim sizin gibi azimli kardeşlerimi gördükçe imreniyorum devamı rastgelir inşallah balıkların maşşallahı var afiyet olsun