Merhaba balıkavi.net ailesi, Dün balığa çıkamadım kurtlar büyüdü Bu sabah takımları kaptığım gibi soluğu av yerim de aldım.Saat 4 civarı merama vardığım da suyun altın da sağa sola dönen bir ışık farkettim ve 7-8 metre ileride ki ağaçların arkasına saklandım.Tam tahmin ettiğim gibi bir kaç dakika sonra su yüzeyin de palet şapırtıları belirdi.Küçük bir 158 operasyonuyla fener ve zıpkın ile katliama çıkan bu arkadaşı olay yerinden uzaklaştırdık.Telin de ki balıklar da öyle muhteşem di ki sormayın 5-6 santim boyun da lidakileri toplamış. Her eyse ortalık biraz yatıştıktan sonra avlanmaya başladım. saat 5.30 gibi ilk vuruşu levrekten aldım.Ardından da yarımşar saat arayla palamutlar geldi.Bugün de avımı bu şekilde tamamlamış oldum. Hepinize bol ve avlar dilerim arkadaşlar... Balıklar 0,22 lik örgü misina+6 lı takım raglou silikon ile at çek yöntemiyle alınmıştır. [/url][/IMG]
Güzel bir av vede rapor. Ayrıca duyarlı davranışınız için teşekkürler. Palamut var levrek var daha ne olsun. Devamı daha bereketli olur inşallah.
Tebrikler ümit bey çok güzel balıklar.Bende kıyıdan at çek ile levrek denemek istiyorm fakat uygun bir avlak bulamadım.Acaba nerede avlandığınızı söyleyebilirmisiniz saygılar.
tebrikler. Tebrikler güzel av. Avınızda kullandığınız silikon' u paşaların yanına koyma şansınız olsaydı iyi olurdu. Bereketli avlar...
Ümit tebrikler. Sorum yine aynı. Ağırlık olmadan silikonla nasıl avladın bu balıkları? Biraz anlatır mısın?
tebrık ederım çok güzel bir av.Bilinçli davranıp ihbar ettiğiniz içinde teşekkür ederim.Ama yakaladığınız bu yakışıklıları gazete kağıdına koymayınız.kansorejen olduğu gerçeğini unutmayın afiyetler olsun darısı basımıza böyle güzel avların.
çok güzel balıklar tebrikler.duyarlılığınız içinde tebrikler yasaklar uyulmayacaksa neden varlarki uysun herkez yaşasın bu doğa..aliağa da su gemileri denen yerdemi av yapıyorsunuz? rasgele