23 kasımda başlayan avımız 24 kasım sabahı bitti

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetyuksel tarafından paylaşıldı.

1. mehmetyuksel

mehmetyuksel mehmet yüksel

Favori Kamış:
    şimdilin landmark 2 telesurf 420 cm
    Favori Makine:
    şimdilik remixon ultra surf 6500
    En İyi Avı:
    Şimdilik 30 Cm Lüfer
    Uzun zamandır aklımda olan birşey vardı geceden balıkta sabahlamak veya sabahın erken saatinden başlayıp gece geç saatlerde bitecek bir av istiyordum. Nihayet fırsat buldum be saat oglen 2 den başlayıp ertesi sabah 8e kadar devam eden bir av oldu. Çokmu balık aldık hayır tabiki Ama ruhumuzdaki avcılık duygusunu tatmin ettik en azından.

İlk önce gece için istavrit tutmaya başladık. Osman Kaynar abimizle beraber çamlıbahçede biraz istavrit tuttuk. Yaklaşık 1 kg kadar istavrit aldık. Kendi tuttuğum istavritleri cengiz balıkçılıktan aldığım kösteklerle kendim bağlamıştım ve çok memnun kaldım. Güneşin batması ile beraber Dişli avına başladık. Çamlıbahçe ile arnavutköy arasında boş olan bir yerden oltalarımızı suya indirdik. Yaklaşık 1 saat sağlam vuruşlar aldığımız yerde bir adet lüfer bir kaç adet dişli aldık. Vuruşların kesilmesi ile beraber aşiyana geçtik. Aşiyanda sadece bör bölüm güzel av veriyordu ancak orasıda çoktan kapılmıştı. Sabaha kadar orada kaldık bir kaç dişli daha aldık. Gece bir ara Emre Ince abi ziyaretimize geldi. Av boyunca @osman Kaynar, MÇt Tetik, Ali Dede, Ismet Yüksel, irfan ve yunus abi bize eşlik etti. Çağatay arkadaşımız istenmeyen sebeplerden dolayı avını erken bitirmek durumunda kaldı. Gece yarısından sonra grup yavaş yavaş dağılırken sabah geri dönen Çağatay, Ali dede, İrfan abi ve ben rapala denemelerinin boşuna olduğunu anlayınca yarı baygın şekilde evin yolunu tuttuk

Takım: Klasik yemli takım
    Kurşun: 100 - 170 gram
    Kamış: Protackle landmark 2
    Makine: Remixon ultra surf 6500

2. afacanben

afacanben cihan taşdemir

tebrikler daha iyileri rastgelsin

3. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    güzel av bereketli olsun

4. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler Mehmet, az olmuş ama biz zaten balığa gitmeyi seviyoruz. Yakalamak 2. planda her zaman ;)

5. afacanben

afacanben cihan taşdemir

iyi av olmuş tebrikler daha iyileri rastgelsin

6. dental

dental ibrahim

Favori Kamış:
    okuma v spin 2.70 20-60 gr atar SHIMANO Vengeance Spin Shad 2.10 cmMH 10-40
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 8000 vi Shimano ELF 3000
    En İyi Avı:
    75 cm baracuda
    afiyet şifa olsun.hamd etmek ne kadar.güzel.neticesi böyle nimetlerle mükaafat olabiliyor.