23 mayıs 2009

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ares_1905 tarafından paylaşıldı.

1. ares_1905

ares_1905 MESUT

merhaba 23 mayıs gecesi önce emirgana gittim.orada 1 saat takıldım ama nafile kaya balığı yakaladık sadece :) canım sıkıldı saat 2 suları kuleliye gittim bir umutla ama saat sabahın 6 sı olduğunda umutlarım tükendi orda da hiçbirşey yoktu tam takımı topluyordum ki çapari atmaya karar verdim ve 7 ye kadar 12 tane istavrit yakaladım :) bende ki şansmıdır yoksa kör talih mi anlamadım koskoca boğzada balık bitti sanki bu kadarda olmaz dedim artık ve saat sabah 7 de ewin yolunu tuttum.tuttuğum balıklar bütün gecenin az da olsa stresini giderdi denebilir...

2. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    kaya balığının ne kadar lezzetli olduğunu biliyormusunuz.bazı arkadaşlar kaya balığını önemsemiyor ama lezzet olarak iddaalı bence.şansınız bol olsun

3. ares_1905

ares_1905 MESUT

metin abi ben geri attım :)

4. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA
    selamun aleykum benim tecrübelerim mart nisan mayıs ayları balık avı açısından çok cimri olduğu yönünde.. hazirandan itibaren şansınızın açılacağını ümit ediyorum!!! Allah rasgetirsin...