Ben memoss ve şahin önce kuzguncukta bir yoklama yaptık malesef tık yok....ordan hemen kuleliye kayaların oraya en sağ tarafdan başladık at çek yapmaya ilk baslarda vuruş bile alamadık...tam makineleri kapatıcaz eve dönücez derken bir anda balık başladı....bir yaprak çinekopu denize geri saldık bir balıgım kayaların arasına düştü bulamadık memosun 3 balıgı havada suya düştü şahinin yine 2-3 balıgı telef oldu kayaların arasında bize 20 parça balık kaldı bendekilerde beraber 30 parça balık adada mangal partimize dahil olucak kuzguncukta balık avı netten murat abileri görüp tanışmakda bize günü tatlı süprizi oldu kuleliden bir manzara not : biz bu balıkları alırken sagimizda solumuzdaki vatandaşlar balık alamıyordu !!! neden acaba ????? haftalardır diyorum hafif gram kurşun diye bide panik yaptılar yine alamadılar bende hiç ses çıkartmadım kurşunlarınızı değişin diye sonra arkamızdan ahkam kesiyolar derler merler hiç gerek yok
Tebrikler arkadaşlar harika ve bereketli bir av olmuş.Biraz rahat bırakın da şu balıkları boğazdan Karadeniz e geçsinler biraz da biz tutalım.
memlekete sarıkanat çinekop kıtlığı getireceksiniz bu gidişle Avlarınız süper tebrik ederim... Devamının gelmesi dileğiyle...
Tebrikler, ben bu sahteyi bi yerden hatirliyorum ama... Orhan baba desem, yozuri desem... yaklasmis olurmuyum.
Tebrikler güzel avlarınızı izliyoruz. dahada güzellerine diyelim. size çok ama çok ufk ve nacizane bir tüyo vereyim. bende dikkate alırsanız.. hafif Kurşun kalın beden 0,40 gibi mesela.... sevgiler.
balık ürker büyük ihtimalle aliço...ama mantıgını anladım gerek yok su üstü için birde akıntı var ince misina akıntıyı yeniyor buda benden size tiyo olsun
tşkler vallaha bu sezon kapandı artık seneye sezon başlamadan derleyip toparlarız ne yapıcağımız ozaman karar veririz
işte en büyük yanılgı buradan kaynaklanıyor. El misinası ince olmalı nerde balık tutarsanız tutun. beden misinası rapalacılıkta kalın olmalı nedenine gelince. 0,22 nin rapalayı düşürmesi ile 0,40-045 in misinanın rapalayı veya kaşığı çökertmesi daha hızlı olacaktır. ince misina suyu tutmaz kalın misina su tutar. ince misina ile rapala veya kaşık uçarken kalın misina ile rapala düşüşe geçer al benisi olur.. Tüyolarımı ciddiye al bence. Rapalacılık veye kaşıkçılıkta-zokacılıkta asla ve asla balık ürkmez ürkseydi rapalanın hareketinden ürkerdi. düşünsene rapala nasıl geliyor... Balık asla bedeni görmez. yemin peşine gelir. Sevgiler.
misinanın rapalayı çökertmesine ihtiyacımız yokki balık su üstünden geliyor...biz bırakın misinayi fırdöndümüzü bile en ufak olanından seçiyoruzki balık ürkmesin bayada bir fark ediyor bu denedik yani...şimdi ilk defa sizden duyuyorum haklıda olabilirsiniz denemekde yarar var tabiki...yarın gece denerim 0.35 mm rapala bedeni takarım sorun değil...birde 0.18 beden takarım 2 kişi at çek yaparız bakalım ne sonuç alacaz...
tesekkürler kulelinin huyunu suyunu bilmek lazım gerisi zaten geliyor deniz kenarında ne kadar çok zaman geçirirsen okadar tecrübe kazanıyorsun işin sırrıda bu olmalı..teşekkür ederim