Kayınbabama 23 Nisan'da balığa çıkma sözü verdikten sonra Berkan abinin sandal raporu ile Kartala gitmeye karak verdik. Balıkçı dostlarım Serkan abi (acemi01) ve Ahmet'i de (antares) hemen organizasyona dahil edip Öğlen 2 gibi kartala vardık ve iki sandal kiraladık. Değişik mesafelerde denemelerimiz çok verimli sonuçlar doğurmadı. Hep tekli ya da ikili geliyordu balık. Bir yerde 4 lü çektik ve çapayı atmaya karar verdik. Sonra hayıflanmaya başladık keşke teknedeki balık bulucuyu ve bir seyyar aküyü yanımıza alsaydık diye 2 Saatlik avımızda 2 kişi 2 kg kadar istavrit ile günü bitirdik. Ne 2' ymiş ama Ahmet'lerin sandalda da durum aynıydı. Onların resmini çekmeyi unuttum TAKIM: Yeşil organze istavrit çaparisi KÖSTEK: 0,12 BEDEN: 0,16 İĞNE: 11 no KURŞUN: 50gr BEN KAYINBABAM
emre tebrikler, bir yandan kürekçek bir yandan balık. 10 parmağında 10 marifet. takımlarında iş yapıyor. güzel bir gün olmuş. avların daim ve bereketli olsun. afiyet olsun
tebrıkler bende dun 16:00 da 1 saatlıgıne acıldım kartaldan sandal ıle baktım bır sey yok ugras ugras gerı dondum eskına ıcın aksamı bekledım olmadı yıne bol bol gelıncık tuttum
Emre tebrikler kardeşim bizim sahillere gemişsiniz akşam suyuna tekneyle çıkmış olsaydınız bence daha fazla balık avlardınız biraz erken saatlerde açılmışsınız KArtal sahilleri için çünkü balık daha tam kıyılamadı o bölgelerde neyse yine nevale çıkmış 2 kg da olsa, afiyet olsun :thumb:
Kışın kimsenin yüzüne bakmadığı kartal kayalıkları istavrit sezonunda anababa günü oluyor , geniş sahil şeridi ve çimlik alanları ile hem piknikçilere hitap ediyor hemde oltacılara . Kayık kiralama imkanı bildiğim kadarı ile başka yerde yok. Buda tabii insanların tercih sebebi oluyor.
Güzel av olmuş tebrik ederim. Biz de hafta sonu kıyıdan olta atmayı düşünüyoruz ama sanırım sonuç vermeyecek. Tekne ile 2 kilo aldıysanız bizim iş baya zor
Ne diyim bilemedim saat 16:00'dan sonra çıksanız daha verimli olurdu bence, ama yine de gayet iyi av olmuş.. balıkların boyları gayet iyi.. 15 güne kadar balık iyice kıyılayacaktır.. o zaman 35 gr kurşunla kıyıdan avlanma keyfinin ve balıkların her kuyruk darbesini hissetmenin tadına doyum olmaz.. her zaman bekleriz :thumb: afiyet olsun