23 Nisan 2013 İstavrit

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında EMRE FISHING tarafından paylaşıldı.

1. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Kayınbabama 23 Nisan'da balığa çıkma sözü verdikten sonra Berkan abinin sandal raporu ile Kartala gitmeye karak verdik. Balıkçı dostlarım Serkan abi (acemi01) ve Ahmet'i de (antares) hemen organizasyona dahil edip Öğlen 2 gibi kartala vardık ve iki sandal kiraladık. Değişik mesafelerde denemelerimiz çok verimli sonuçlar doğurmadı. Hep tekli ya da ikili geliyordu balık. Bir yerde 4 lü çektik ve çapayı atmaya karar verdik. Sonra hayıflanmaya başladık keşke teknedeki balık bulucuyu ve bir seyyar aküyü yanımıza alsaydık diye :D

2 Saatlik avımızda 2 kişi 2 kg kadar istavrit ile günü bitirdik. Ne 2' ymiş ama :p

Ahmet'lerin sandalda da durum aynıydı. Onların resmini çekmeyi unuttum :eek:

TAKIM: Yeşil organze istavrit çaparisi
    KÖSTEK: 0,12
    BEDEN: 0,16
    İĞNE: 11 no
    KURŞUN: 50gr

BEN

KAYINBABAM

2. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Tebrik Emre afiyet bal şeker olsun ....

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    emre tebrikler, bir yandan kürekçek bir yandan balık. 10 parmağında 10 marifet. takımlarında iş yapıyor. güzel bir gün olmuş. avların daim ve bereketli olsun.

afiyet olsun

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    tebrıkler bende dun 16:00 da 1 saatlıgıne acıldım kartaldan sandal ıle baktım bır sey yok ugras ugras gerı dondum eskına ıcın aksamı bekledım olmadı yıne bol bol gelıncık tuttum:)

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Emre tebrikler kardeşim bizim sahillere gemişsiniz :) akşam suyuna tekneyle çıkmış olsaydınız bence daha fazla balık avlardınız biraz erken saatlerde açılmışsınız KArtal sahilleri için çünkü balık daha tam kıyılamadı o bölgelerde ;) neyse yine nevale çıkmış 2 kg da olsa, afiyet olsun :thumb:

6. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    iyi kürekçi olurmuş bizden :D

7. Querorz

Querorz Fatih

Bugunlerde herkes Kartal'da sandal kiraliyor anlaşılan :)

8. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Kışın kimsenin yüzüne bakmadığı kartal kayalıkları istavrit sezonunda anababa günü oluyor , geniş sahil şeridi ve çimlik alanları ile hem piknikçilere hitap ediyor hemde oltacılara . Kayık kiralama imkanı bildiğim kadarı ile başka yerde yok. Buda tabii insanların tercih sebebi oluyor.

9. Enqin

Enqin Engin

Güzel av olmuş tebrik ederim. Biz de hafta sonu kıyıdan olta atmayı düşünüyoruz ama sanırım sonuç vermeyecek. Tekne ile 2 kilo aldıysanız bizim iş baya zor :)

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ne diyim bilemedim :eek: saat 16:00'dan sonra çıksanız daha verimli olurdu bence, ama yine de gayet iyi av olmuş.. balıkların boyları gayet iyi.. 15 güne kadar balık iyice kıyılayacaktır.. o zaman 35 gr kurşunla kıyıdan avlanma keyfinin ve balıkların her kuyruk darbesini hissetmenin tadına doyum olmaz.. her zaman bekleriz :thumb:
    afiyet olsun :)