yaşasın 23 nisan Çocuklugumda ilkokul dönemlerinde bütün 23 NİSANLARDA okul adına hep ŞİİR leri ben okurdum.Oyüzden benim için ayrı bir anlam teşekkül eder.YAŞASIN 23 NİSAN
23 Nisan 1984... İlkokuldayım ve sınıf arkadaşlarımla gösteri yapıyoruz. Unutulmaz anıları babam fotoğraflıyor... 22 Nisan 2010 anaokuluna giden kızım sınıf arkadaşları ile gösterisini sunuyor. Bu sefer biz kayıttayız. Dede, torununu izlemekte.. Ben bu bayramı hep sevdim,seveceğim. İçimizdeki çocuklar ölmesin, kutlu olsun bayramımız..
Öncelikle kardeşimin bayramı kutlu olsun Büyümüyor, biz böyle kabul ettik, siz ne dersiniz bilemem. Şarkı söyleyip prova yapıyor mesela şimdi, yarın iş yerinde, masasının üzerine çıkıp, selam vererek şarkısını söyleyecekmiş. Ben de velisi olarak izlemeye gideceğim Özetle hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun. Ne mutlu Türk' üm diyene!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve öneminin idrak edilmesi dileklerimle, tüm çocuklarımıza ve bizlere kutlu olsun.