23 Nisan'da kısa süreli bir Av

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

23 Nisan Sabahı bana tatil olması vesilesi ile eşimi işe bıraktıktan sonra gidiyim bir iki olta atayım bari dedim.Kayıkçı abimi arayarak deniz durumunu öğrendikten sonra attım kendimi yollara vardım Narlıya :) gerçi saat geç olmuştu ama denizin üzerinde olmak o iyot kokusunu bir teneffüz etmek ve zaman geçirmek için bindim kayığa kürekleri çeke çeke bağlandım bir şamandıraya.Bir iki saat nir tane ispari bile vurmadı.Aslında biraz daha açığa bağlasaydım kayığı kuvvetle muhtemel ispari ve mırmır alabilirdim ama niyeti bozmuş eşkina ve karagöz peşinde koşturuyordum:) Tam yer değiştirmek için kayığı çözmeye ayaklandığım zaman oltamda sağlam bir vuruş hissettim ve kısa bir mücadele sonucu aşağıdaki eşkinacık kayığın içerisindeydi.Ondan sonra kendi kendime kurtlanma Bora otur oturduğun yerde diyerek ava devam ettiysemde İspari ve İzmarit haricinde başka balık almadım.Zira saat 13.30 da telefonum çalmaya başladı ve bende saat 14.00 da avıma son vermek zorunda kaldım.Zaten gittiğim saatler arasında pek istediğim balıklara ulaşamayacağımı bildiğim için bana tatlı bir süpriz oldu bu eşkina.Sonuç olarak deniz havası bana yetti :) Bu arada Atos la Portos nerdemiydi?? Onların askerlikleri çok daha :) Çalışıyorlardı.:D :D Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.

Takım : 2 iğneli dip takım.Beden ve köstekler Balza fluoro carbon misina,İğneler 4 numara Mustad 496 serisi.
    Yem : Boru Kurdu.

Bu arada allah rızası için şu resimleri bi büyütürseniz çok sevinirim arkadaşlar :)

Son düzenleme: 25 Nisan 2008
  2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Bora tebrikler,

İkinci resmi büyülttüm ancak ilk resim açılmıyor,

3. Aramis

Aramis

Serdar teşekkür ederim.İlk resmide hallettim şimdi bi el atarsan sevinirim :)

4. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Tebrikler. Bilirim hafta sonları krizini . İnsan yerinde duramaz, muhakkak bir su kenarına gitmek ister :)

Bu arada 1.resime tıkladığımda; Tebrikler, 1 yıl bedelsiz Amerika çekilişi kazandınız.. Mesajı aldım. Amerikada hangi balıklar vardır acaba :D

Son düzenleme: 25 Nisan 2008
  5. Aramis

Aramis

Yakup abi ava göre değişiyor çekilişlerimiz:) Mesela bir sonraki raporda Moskova çekilişi yapıcam.Sanırım en çok izlenme oranı o zaman olacaktır :D :D

6. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    :D :D Kuvvetle muhtemel. Ucunda balık farsa kutuplara dahi giderim:p

7. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler Bora, eşkina güzelmiş. :) Daha iyi avların olur inşallah, rast gelsin. :)

8. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Vayy Kardeşim tebrikler bende resim var dı zaten ama burada daha bi güzel çıkmış yavv. eşkinanın güzelliğine baksana süper ...

9. Aramis

Aramis

Sevgili Sennur hanım Teşekkür ederim :) daha iyi avlar sizlerin olsun inşallah.

Sevgili Bülent Bey nazar etme ne olur çalış seninde olur :D :D

10. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    zaman kısada olsa yinede günü kurtarmışssın haa. birde telefonum çaldı demişssin arayan içişleri bakanımıydı.eğer o idiyse zaten hatunlar hep olmaz zamanda aralar özelliklede balıkta iken :D:D

11. Aramis

Aramis

Teşekkür ederim abi .) Evet arayan İçişleri Bakanıydı :) Tezine sonuna kadar katılıyorum:)

12. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av

13. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    bora tebrikler arkadaşım

14. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bora tebrik ederim çok güzel bir av gerçekleştirmişsin.Bu eşkinalar -Biz burada işkinez de diyoruz- bu aralar bölgemizde çok görülmeye başlandı.Bandırma'da da kiloluk avlar veriyorlar.Darısı herkesin başına.Rasgele:)

15. Aramis

Aramis

Teşekkür ederim.Ya aslında öyle tebrik edilecek bir av değil ama maksat paylaşım olsun diye koydum:) Yinede teşekkürler.

16. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    kardesim resmi göndermeyi başaramadın ama dediğin kadar varmış ... kaçak narlıda balık bırakmıycan:D :D :D

17. Aramis

Aramis

Teşekkür ederim Ufuk bey.Bülent beye verdiğim cevabın aynısını sizede vermek istiyorum.Nazar etme ne olur çalış seninde olur :D :D

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Bora bir iki saatliğine de olsa o havayı içine çekmek bile yeter insana eşkinada hediyesi :D

19. Aramis

Aramis

Teşekkürler Aşkın.Gerçektende o hava yetti bana.Zaten giderken balık tutucam ümidi içerisinde olmadığım için eşkina da gerçekten hediye oldu :) Dediğim gibi öyle raporluk bir av değil ama maksat sitemizde hareketlilik olsun.

20. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bora güzel av olmuş tebrik ederim.