Öğleden sonra saat 15:00 gibi karaköye belki akşam istavrit alırız diye gittim. Sağolsun deniz mahcup etmedi. Uploaded with ImageShack.us
Şu av yasağı olan zamanlarda tutulup taze taze yenilen balığın keyfi bir başka oluyor. Ellerinize sağlık. Ancak şunu tavsiye edeyim apartman gibi balık kokusu etrafta duyulacak yerlerdeyseniz arasıra muhakkak komşularınızı sevindirin. Malum hamilesi var, çocuk olup canı çeken kardeşlerimiz oluyor. Onları da arasıra görmek icap ediyor. Bilindiği gibi tüm balıkçı tezgahları karpuzcu oldu bu dönemlerde isteseler de alamıyorlar. Böyle bir sevap için fazlası ile balık tuttuğumuz zamanlar oluyor sonuçta
Bülent bey tebrikler, afiyet olsun avlanmayı en çok sevdiğim yerlerden biri Karaköy parkı ama şu pispark oraya girdiğinden beridir gitmiyorum... arabaları denize sıfır parkettiriyorlar mı hala ?
Sağolasın Mustafa Daha iyisi size gelir işallah Bu aralar iş yok paso balıktayım resimdekileri hepsi komşuya gitti zaten Emre Sağolasın Berkan abi Hakan balık bol birader bugünde gittim 2.5 3 kilo aldım hemde daha iri çıktı sağol Cihan kışa kadar istavrite devam Ne yazıkki hala park ediyorlar bu belediye sinekten yağ çıkarıyor köşede duvar dibinde atıyorum gerçi araçların arasından atan arkadaşlarda var kimse birşey demiyor.