Selamlar, 23 Nisan deniz çok bozuk olduğu için çıkamadık. 24-25 Nisan tarihlerinde açıldık. Farkı yerler denedik dolayısı ile av çok verimli geçmedi. Çok fazla Hanos yakaladık. Yem olarak Canlı mamun kullandık. Her zaman olduğu gibi av bölgemiz Assos. 2 farklı resimler 2 farklı günde çekildi. Balıklar 2 günde yakalandı. Fangri Mercanlar iri, Çipura ise yaklaşık olak 750 gr civarında. Mangalda süper oldu Hanols'lar çok kolay yakalandıkları için ve yemediğimiz için ayrı kategoride değerlendiriliyorlar. Burada büyük olan yeşil balıklar Ot balığı, Güney bölgemizde Soğan balığı olarak tanınan balık. Buğulamasını yaptık tadı fena olmadı. Karagöz ve Mercanlar ortalama 350-500 gr arasında Cuma gününden itibaren tekrar gidiyorum. Bu sefer Sinarit denemesi yapacağız. selamlar, Onur
tebrikler onur,bereketli bir av olmuş sen şimdi mangal diyince,kadırga koyunda yedigim çipura geldi aklıma içi kaşarlı,dışı zeytinyagı soslu off be usta zehirledin akşam akşam beni
Tebrikler onur bey güzel av olmuş.Geçen yıl asosta iki ayrı tarihlerde bulunduk.Çok güzel avlar yaptık.Resimleri var bir ara siteye koyarım.
Ercan Selamlar,, Kasarli cipura mi? tarifi nerden aldiniz yada kendi fikrinizmiydi? guzel oluyor mu? Hep diyorum, varmi bizim gibi yaratici gucu olan millet
selam mehmet,kadırga koyunda,köhne tahta bir kulübede yapıyorlardı. mangalda,arasına kaşar koyuyor çipura nın,sonra üstüne zaytinyagı sürerek çevire,çevire pişiriyor.mekanın adı, hafız amcanın yeri. gidenlere ısrarla tavsiye ederim tadına doyamazsınız
geçekten helal olsun istanbullu arkadaşlarımız balık avı net dostlarımız iyi avlarla aramızda sizi görmekten mutluluk duyarız ...
1) Hanos'lar yukarı çıkarken ciğrleri patlıyor ve ölüyorlar. Geri atsak Martı2lara yem oluyor. 2) Kıyıdan bu zamanda verim alınmıyor. 3) Canlı mamunları Küçükkuyu'dan gitmden önce ayırtarak temin ediyoruz. 4) Yaklaşık 2 yıldır her ay düzenli olarak en az 1 veya 2 kere Assos'ta avlanıyoruz. Bora Hafta sonu gene gidiyorum
gidin gidin .bora sende git abi.. avlanın resimler ekleyin. gülerek poz verin.. mutlu olun.. bizde oluyoruz.
bende balığın ayıklanıp sos ve eritilmiş kaşarla tabakta servis edildiği bi çeşit yemiştim mükemmeldi..