Hedef balık- ======================-İnatla LÜFER hala yakalayamadık ayrı bir konu Amaca ulaşmak için tutulacak balık==Zargana Zargana için kullanılan takım ========Klasik zargana topu sonrasında 2,5 metre berkley 0,15 misina ve ucuna 10 no tek siyah çapari iğnesi. Zargana için kullanılan yöntem ======At ve çek. Zargana için kullanılan yem ========-Capcanlı kurt. Kurtcu senol dan denizin ortasında alındı. Zargana için adres ================-Menekşe plajı çevresi. Çinekop için kullanın takım ==========Klasik mantarlı dip oltası-100gram kurşun (Bittiğinde 75 gram da kullanıldı) ve mantar dan sonra 2 iğneli takımlar. Çinekop için kullanılan yem ========-Taze zargana ve istavrit Çinekop tutulan yer ==============-Röne parkın önü. Denize girilmez tabelasının 25 metre sağ tarafı (çocuk oyun parkının tam önü) Geçtiğimiz hafta iş yoğunluğu sebebi ile kısa koşu balık avları yapmak zorunda kaldık. Yemlik balığı da balıkçıdan alınca çarşamba ve cuma günü avlarımız pek tad vermedi. Cumartesi günü programı yaptım önce kurt la zargana tutulacak sonra canlı taptaze zargana ile çinekop tutulacak. Önce menekşede kurtcu şenol dan kurtları aldık. Şenol denizin ortasında kurt çıkarıyordu ve kurt yem lazım olan arkadaşlara telefonunu veriyorum 0535 xxx xx xx. Daha sonra hemen yan tarafta başladık at çeke 2 saat içinde kovada 8 adet zargana yerini aldı. Şenel usta süper performansını çok güvendiği ve 15 saat balıkla suda kalsa kopmaz dediği örgü misina takımını balık kestiğinde kaybetti. Gülmekten bi hal olduk. 15 dakika boyunca bakıp bakıp ama kesmemeliydi fakat kopmamalıydı dedikçe güldük. Şenel usta ile neşeli bir av gecesi sonunda kaçanlar kopanlar kayaya düşenler derken kova doldu yüzler güldü. Kovanın bu son hali değil Şarj bittiği için başka resim çekemedim o akşam. ve final sahnesi makinaları bir güzel yağladık. Allaha şükür bir av gecesini daha kazasız belasız neşe için de geçirdik.
sevgili kadem, tebrik ederim çok güzel bir av gerçekleştirmişsin. ayrıca raporda çok sürekliyici ve ince detaylar veriyor. lakin bahsi geçen kurt çıkartan kişinin telefon numarasını gizledim. gerektiği noktada arkadaşlar sana özelden ulaşarak bilgi alabilirler, daha da güzel avlara
Teşekkürler. Evet özelden mesaj atanlara kurt teke yengeç canlı yem satan arkadaşın telefonun verebilirim. Sülünez bilem vardı bu hafta Teşekkürler. Teşekkürler . Lüferin takipçisiyiz
Teşekkürler. Turnalardan ses seda yok? teşekkürler. Eyvallah toprağım . Daha güzelleri sizin olsun. rastgelsin. Eyvallah allah razı olsun. Kova dolunca yorgunluk felan kalmıyo Teşekkürler. Hakkatten 10 numara lezzeti var bu lüfer familyasının. Ballı muz gibi bişi
Kadem usta tebrikler.Sarıkanat ve Lüfer avı gerçektende her türlü zorluğa ve mücadeleye değiyor hele son hamle yokmu ızgaradaki finali. .Sağlıcakla devamını dilerim.