Hafta sonu havanın patlak olmasına rağmen gerçekleştirdiğimiz av zorlu ama keyifli geçti. 3 kg kadar bir mığrıyı misinanın elimi kesmesine rağmen tekneye kadar yaklaştırdım(sanki çapa çeker gibi çıkardım yukarı ). Ancak kuvvetli olması nedeni ile tekneye almayı başaramadık. Kepçemiz yoktu Derinlik 60 metre civarı idi. Kamış ve makina kulllanmadım sayılır. Kasnak ile avlandım. Sadece 1 ahtapotu kamış ve makina ile avladım. Yem olarak sardalya Takım olarak kendi hazırladığım gezer kurşun 50gr ve 2'li zoka kullandım. 2 tane 1er kiloluk ahtapotum dondurucudaki yerini aldı. Birkaç fotoyu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Selamlar... Balıkların havyarlı olması beni mutsuz ediyor
Bu günü dek hayatımda hiç mığrı ile karşılaşmadım karşılaşmakta istemem herhalde tebrik ederim daha irileri rast gelsin
Tebrikler çağrı hocam daha güzel avlar dilerim, hafta sonu ben de iki tane çupra aldım kıyıdan ama havyar yoktu temizlerken.
Teşekkür ederim Teşekkürler, ben de size güzel avlar dilerim. Sizin balıklar yumurtalarını bırakmış olabilir. Karşılaşmak umuduyla.. Saygılarımla
Tebrikler afiyet olsun. Migri en nefret ettigim balik ne yakalamasini severim ne yemesini. Yakalndiginda ne misina kaliyor ne igne hepsi arap saci misali oluyor. Genelde aninda igneden kurtarip suya iade ederim. Cesmede gece sardalye lullanin mutlak gelir kefilim