24 KASIM PAZAR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    herkese merhaba,

cumartesi sabah boğazın anadolu yakasında avlanıyordum. kayda değer hiçbirşey yakalayamadım. sanırsam sadece 2 balık tutabildim. öğleden sonra yapmış olduğum avda 6 balık ile eve geldim. cumartesi akşam düzceden gelen misafirlerim dişlerini bilemiş pazar sabahı için balığa gitme programı yaptık.

pazar sabah erken saatlerde balığa çıktık. yakaladığımız balıkların neredeyse hepsini iade ettik. 4 çinekop ile avımızı saat 11:00 gibi sonlandırdık. öğleden sonra tekrar gaza gelip kendimizi avlağa attık saat 14:30 gibi meradaydık yaklaşık 2 saate yanlızca 2 balık yakaladım. 16:30gibi balık yapmaya başladı ve resimdeki 10 çinekopu tuttuk. soldaki ilk 3 balık limit altı ama sınıra yakın. misafirim beklemeli avda 3 adet aldı. herkese bereketli avlar dilerim balıklar halen ufak.

150/175 gram kurşun kullanılmıştır.
    strike pro target 9cm, kahverengi benekli savegaer 6,9.cm gri kendo 7,5 cm limon altı turuncu sahteler kullanılmıştır. 3 taneside kurşun kasa bedenin kopması sonucu suya gitmiştir.

2. rko

rko mustafa

Hakan tebrikler paylaşım için teşekürler :) Haklısın balık boyları çok ufak istavrit çaparisine bile atlıyorlar :)

3. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Hakan abi tebrikler, azimle çalışıp balığı almışsınız karaya, daha iyileride rastgelsin ;)

4. der wish

der wish Ferhan

Hakan tebrikler.
    Maalesef Kasım sonuna gelmiş olmamıza rağmen, çıkan balıkların boyları ve adetler son derece can sıkıcı...
    Ben Cumartesi günü avlakta 175 gr ile dibi çok rahat buluyordum biliyor musun? Sen de bilirsin normalde 220 gr bile akıntıda havada kalan yerde, 175 gr ile dibi bulmak çok garibime gitti ama dibi bulmama rağmen balığı bulamamak ise çok zoruma gitti doğrusu :):):)
    Avların daim olsun...
    Sevgiler,
    Ferhan

5. Dogukandogukan

Dogukandogukan Doğukan

ben de cumartesi gecesini pazara bağlayan sabah 23.30 dan 07.00 a kadar kuleli nin önündeydim hırsızlı lüfer takmıyola bir adet kaya balığı yakaladım :) diğer kovalar da boştu... bu ne kısırlıktır arkadaş?

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler mustafa gerçekten öyle rapala ile atçek yapmaya gerek yok istavrit çaparisi ile bile yakalanabiliyor. bizim umudumuz belki daha irisi gelir diye rapalayla kendimizi hırpalıyoruz.
    teşekkürler ersin. cumartesi öğleden sonra seni aradım ama telefonuna ulaşamadım.
    teşekkürler ferhan abi, evet inanması güç belki ama 150gram ile bile dibi buluyorum. sırf kurşunun inme süresinin azaltmak için daha ağır kurşun kullanıyorum. birde kullandığım kamışa göre bu ağırlıkları seçiyorum örnek vermek gerekirse cedros parçalı 450 kamışım 175 gramı çok başarılı atıyor o sebeple 175 gram kullanıyorum.
    balık boylarına gelecek olursak pazar günü birazcık alıkoydum ama herzaman dikkat ediyorum. balık boyları şaşırtıcı tam büyüdü büyücek derken defne bile çektik. yaklaşık 110 metre attığımı düşünürsek toplamda 160/170 metrelerde dibe oturuyor ki bu herzaman rastlayacağımız bir durum değil. şimdiyekadar dibi bulduğum sayılıdır ama bu son iki haftada isteyen dibi rahatlıkla buluyor. bunda lodosun payı büyük.
    kuleliyi bilmiyorum ama başka meralarda cumartesi günü yemli ile gayet başarılı avlar çıkmış.

7. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    abi eline saglık bereketli olsun güzel balıklar

8. evren

evren evren

Favori Kamış:
    shimano catana 300 m.- okuma v system 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40s
    En İyi Avı:
    levrek 80 cm 5,5 kg
    Tebrikler hareketli bir av olmuş. Giden sahtelere üzüldüm...

9. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    iştimaya dizmişsin balıkları:) tebrik ederim,bunada şükür,tutamıyanlarda var:D
    rasgele

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Azmin zaferi :) inat edip almışsınız balıkları, tebrik ederim Hakan :)

11. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kadir, surf işi biraz zahmetli ve yorucu demedi deme
    teşekkürler evren abi, biri gider başkası gelir alıştık artık, şimdiye kadar üzüldüğüm tek bir sahte vardı onuda spinde kaybettim. gitti imaaaaa hemde akçakocada
    sağol kadir abi, sabah gün ağırırken ve akşam yaterken iştima şart. herkez birşeyler tutuyor ama raporlayacak balık yok, raporları görünce dayanamıyorum birtanede ben patlatayım diyorum. mecburen açıyoruz işte,
    berkan abi pazar günü balığa çıkmak yoktu, misafirler gelince dayanamadık, cumartesi pazar öğle istirahatleri haricinde full balıktaydık toplasan 20 balık anca tutttuk.

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hayalimdeki hafta sonu :D

13. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Tebrik ederim Hakan abi bu sene bu balık boyları ve balığın az oluşu herkesi şoka soktu resmen daha irilerini beklerken gün geçtikçe git gide ufalıyo balıklar inşallah böyle devam etmez.2012 yılını daha çok arayacağız heralde.:)

14. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler Hakan en azından misafirler balık tutmuş... Daha güzelleri rast gelsin...

15. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

avınızı tebrik ederim oltanın ucunda balık olması hiç olmamasından her zaman iyidir.bir dahaki avınızda istediğiniz boylarda balık alırsınız umarım.sevgilerimle.:)

16. ozkan79

ozkan79 özkan

Usta tebrikler :)

Kofana+levrekli rapora az kalmis idi ama ikisinide alamadim kiyiya,malum elde malzeme (foto) olmayinca kuru kuruya raporda yazmiyorum,

O kadar makine kamis envai cesit rapala aldim hepsi beklemede :(

Seytanin bacagini kasimda kiramadim ama aralikda kacari yok gibi gorunuyor yaparim bilirsin :D

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Hakan, bu sene boğazda balık boyları halen çok küçük ama yakın zamanda büyüyecek gibi :thumb:

18. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Oh ohh, bizim nevaleler toplanıyor demek :D:D:D Tebrikler Hakan kardeşim :) (Belaya çattık desene Hakan :doh: :mod: :wacko: :fear: :der: :twitch: )

19. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    arada bir bizede denk geliyor işte, gitmek istemiyordum misafirler zorla götürdü :whoo: :whoo:
    teşekkürler abdüssamed benim anladığım kadarıyla şubat mart aylarında bol bol sarıkanat yakalayacağız.
    teşekkürler kamuran abi aynen abi sabah 3 akşam 5 derken yemeklik birşeyler çıktı birazda stoktan çıkarttık denk geldi. sizede niceleri rastgelsin
    teşekkürler ahmet abi, sizede nice güzel bereketli kasna avları dilerim. onun tadıda bir başka

20. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    hakan tebrikler irileri gelir inşallah bidahaki avında