herkese merhaba, cumartesi sabah boğazın anadolu yakasında avlanıyordum. kayda değer hiçbirşey yakalayamadım. sanırsam sadece 2 balık tutabildim. öğleden sonra yapmış olduğum avda 6 balık ile eve geldim. cumartesi akşam düzceden gelen misafirlerim dişlerini bilemiş pazar sabahı için balığa gitme programı yaptık. pazar sabah erken saatlerde balığa çıktık. yakaladığımız balıkların neredeyse hepsini iade ettik. 4 çinekop ile avımızı saat 11:00 gibi sonlandırdık. öğleden sonra tekrar gaza gelip kendimizi avlağa attık saat 14:30 gibi meradaydık yaklaşık 2 saate yanlızca 2 balık yakaladım. 16:30gibi balık yapmaya başladı ve resimdeki 10 çinekopu tuttuk. soldaki ilk 3 balık limit altı ama sınıra yakın. misafirim beklemeli avda 3 adet aldı. herkese bereketli avlar dilerim balıklar halen ufak. 150/175 gram kurşun kullanılmıştır. strike pro target 9cm, kahverengi benekli savegaer 6,9.cm gri kendo 7,5 cm limon altı turuncu sahteler kullanılmıştır. 3 taneside kurşun kasa bedenin kopması sonucu suya gitmiştir.
Hakan tebrikler paylaşım için teşekürler Haklısın balık boyları çok ufak istavrit çaparisine bile atlıyorlar
Hakan tebrikler. Maalesef Kasım sonuna gelmiş olmamıza rağmen, çıkan balıkların boyları ve adetler son derece can sıkıcı... Ben Cumartesi günü avlakta 175 gr ile dibi çok rahat buluyordum biliyor musun? Sen de bilirsin normalde 220 gr bile akıntıda havada kalan yerde, 175 gr ile dibi bulmak çok garibime gitti ama dibi bulmama rağmen balığı bulamamak ise çok zoruma gitti doğrusu Avların daim olsun... Sevgiler, Ferhan
ben de cumartesi gecesini pazara bağlayan sabah 23.30 dan 07.00 a kadar kuleli nin önündeydim hırsızlı lüfer takmıyola bir adet kaya balığı yakaladım diğer kovalar da boştu... bu ne kısırlıktır arkadaş?
teşekkürler mustafa gerçekten öyle rapala ile atçek yapmaya gerek yok istavrit çaparisi ile bile yakalanabiliyor. bizim umudumuz belki daha irisi gelir diye rapalayla kendimizi hırpalıyoruz. teşekkürler ersin. cumartesi öğleden sonra seni aradım ama telefonuna ulaşamadım. teşekkürler ferhan abi, evet inanması güç belki ama 150gram ile bile dibi buluyorum. sırf kurşunun inme süresinin azaltmak için daha ağır kurşun kullanıyorum. birde kullandığım kamışa göre bu ağırlıkları seçiyorum örnek vermek gerekirse cedros parçalı 450 kamışım 175 gramı çok başarılı atıyor o sebeple 175 gram kullanıyorum. balık boylarına gelecek olursak pazar günü birazcık alıkoydum ama herzaman dikkat ediyorum. balık boyları şaşırtıcı tam büyüdü büyücek derken defne bile çektik. yaklaşık 110 metre attığımı düşünürsek toplamda 160/170 metrelerde dibe oturuyor ki bu herzaman rastlayacağımız bir durum değil. şimdiyekadar dibi bulduğum sayılıdır ama bu son iki haftada isteyen dibi rahatlıkla buluyor. bunda lodosun payı büyük. kuleliyi bilmiyorum ama başka meralarda cumartesi günü yemli ile gayet başarılı avlar çıkmış.
sağol kadir, surf işi biraz zahmetli ve yorucu demedi deme teşekkürler evren abi, biri gider başkası gelir alıştık artık, şimdiye kadar üzüldüğüm tek bir sahte vardı onuda spinde kaybettim. gitti imaaaaa hemde akçakocada sağol kadir abi, sabah gün ağırırken ve akşam yaterken iştima şart. herkez birşeyler tutuyor ama raporlayacak balık yok, raporları görünce dayanamıyorum birtanede ben patlatayım diyorum. mecburen açıyoruz işte, berkan abi pazar günü balığa çıkmak yoktu, misafirler gelince dayanamadık, cumartesi pazar öğle istirahatleri haricinde full balıktaydık toplasan 20 balık anca tutttuk.
Tebrik ederim Hakan abi bu sene bu balık boyları ve balığın az oluşu herkesi şoka soktu resmen daha irilerini beklerken gün geçtikçe git gide ufalıyo balıklar inşallah böyle devam etmez.2012 yılını daha çok arayacağız heralde.
avınızı tebrik ederim oltanın ucunda balık olması hiç olmamasından her zaman iyidir.bir dahaki avınızda istediğiniz boylarda balık alırsınız umarım.sevgilerimle.
Usta tebrikler Kofana+levrekli rapora az kalmis idi ama ikisinide alamadim kiyiya,malum elde malzeme (foto) olmayinca kuru kuruya raporda yazmiyorum, O kadar makine kamis envai cesit rapala aldim hepsi beklemede Seytanin bacagini kasimda kiramadim ama aralikda kacari yok gibi gorunuyor yaparim bilirsin
Tebrikler Hakan, bu sene boğazda balık boyları halen çok küçük ama yakın zamanda büyüyecek gibi :thumb:
Oh ohh, bizim nevaleler toplanıyor demek Tebrikler Hakan kardeşim (Belaya çattık desene Hakan :doh: :mod: :wacko: :fear: :der: :twitch: )
arada bir bizede denk geliyor işte, gitmek istemiyordum misafirler zorla götürdü :whoo: :whoo: teşekkürler abdüssamed benim anladığım kadarıyla şubat mart aylarında bol bol sarıkanat yakalayacağız. teşekkürler kamuran abi aynen abi sabah 3 akşam 5 derken yemeklik birşeyler çıktı birazda stoktan çıkarttık denk geldi. sizede niceleri rastgelsin teşekkürler ahmet abi, sizede nice güzel bereketli kasna avları dilerim. onun tadıda bir başka