Merhaba, Bu gün kalabalık olacağını bildiğim halde yine indik sahile. Emirgan'da kovaladık rızkımızı. Forum sakinlerinden Ahmet ve Serkan abi ile çapari çalışarak sarıkanat avlamaktı amacımız. Bir süre çalıştıktan sonra çinekop çaparilerimize çok iri istavritler teşrif etti. Bizden sonra gelenler rapala ile çalıştı ancak gelen dişliler hep limit altıydı. Birkaç kişi bir iki tane sarıkanat çekince rapala da attık ancak balık öyle bir geldi geçti. Çaparimize gelen çinekoplar yine suya iade edildi ancak birini kurtaramadım. Çalıştığımız takım yine turuncu çinekop çaparisiydi. 130 gr kurşun kullandık. Balık devam ediyordu ancak biz kısa süreli avı sonlandırdık.. Hepimiz tavalık balığımızı aldık. Herkeze RASTGELE....
Tebrikler Emre, bi bu kadar balığı da ben tam karşı sahilden aldım bugün uzak atış ve 150 gr kurşunla Balıklar gerçekten de iriydi..
Bir güzel tebrikte benden:thumb: bugün çok enteresan bir gündü hava güzel olunca sahilleri hiç güzel olmuyor, banghead
Abi kalabaligi sen oglenden sonra gorecektin banghead Tövbe birdaha iyi havada bogaz avina gitmem banghead
Pazar günü güzel havada balığa boğaza gidecekseniz en geç saat 6'da avlakta olup en geç saat 11'de avı sonlandırıp döneceksiniz.. öğleden sonra kesinlikle gidilmez..