24 Mart 2013 İzmit körfezi dişlileri -3-

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    24 mart 2013 pazar günü aslında pek balık avı düşünmedim, hatta evden dahi çıkmayacak ve dinlenecektim. Fakat nasıl olduysa kendimi birden bire değirmendere de arkadaşımın cafesinde buluverdim. Hava gayet güzel ılık ve sakindi denize doğru çaylarımızı yudumlarken olacakya arkadaşım çıka geldi ve hadi hazırmısın demesiyle kendimizi merada buluverdik. Sonrası malum işte aşağıdaki dişlilerle geceyi sonlandırdım. Kısmetten ötesi olmuyor.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

2. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Hey maşallah çok güzel dişliler tebrik ederim afiyet olsun..
    Takim bilgisi vermemişsiniz yemlimi yakaladiniz rapalami yaptiniz acaba

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrikler daha iyiler rast gelsin

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Maşallah üstadım, seriye bağladın gidiyorsun, tebrikler:)
    Bu gidişle tüm İzmitli balıkçıları körfeze dökeceksin gibime geliyor.:D
    Avlarınız her zaman bereketli ve keyifli olsun.

5. ozkan79

ozkan79 özkan

bülent abi merhaba avların şahane :)

beni ve kuzenimi çok kötü emellere teşvik ediyorsun abi.

benim merak ettiğim balıklar açıkdan teknedenmi geliyor yoksa kıyıdanmı ?

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    bülent bey raporlarınızın tamamını bugün okudum çok iyi gidiyorsunuz. avlarınız bereketli ve daim olsun inşallah, çoğu lüfer gibi duruyor, bunların içinde kofana varmı. mesaiden sonra bir çıkartmada ben yapacağım marmaraya :D

7. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler güzel balıklar...

8. Serkan Sem

Serkan Sem Serkan

Tutma ile hic bir bilgi verilmemiş. Ayrica aralarinda kofanada var ve baliklarin gözlerine bakinca yeni tutulmus baliklar olmadigini anlarsiniz. Sanki buzluktan cikarilip sergilenmis gibi..

9. erolcinar13

erolcinar13 Erol

Maaşallah.. dişli bereketi bitmiyor, bitmesin de.. Kullandığınız sahteyi bende merak ettim. Gece avcısını bizede bir söyleseniz... emeğinize, ellerinize sağlık,

10. herekeli

herekeli Gürbüz Kılıçaslan

Serkan Bey,

Bülent Abinin önceki dişli raporlarını okursanız tutma ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.Ayrıca Bülent Abinin ustalığı tartışılmaz,Körfezde nam yapmış bir abimizdir.Buzluktan balık çıkarıp show yapacak bir abimiz değildir,bunada ihtiyacı yoktur zaten,buzluk balığının rengi de daha mat olur ayrıca.

Selamlar

11. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    Bülent abi bi daha bi daha tebrik ederim.bir yandan senin raporlarınla iştahlanırken diğer yandan bunalıma giriyorum.daha dün sabah değirmenderede idim.at-çek at-çek maalesef elimiz boş döndük.sen bu işin ustası olarak ne gibi nasihatler veririsin bizlere.raporun sonunda geceyi tamamladım demişsin yoksa yemlimi takıldın?

12. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    serkan kardeşim meraba, öncelikle yazdıklarımı bilgi amaçlı yazdığımı bilmeni isterim. Balıklar sahte ile alınmıştır sahtelere gelince aslında daha önceki yazılarımda bahsetmiştim ama olsun bir kez daha yazıyorum. Kendo, rapala maxrap kullandım. Tamamı sahte ile alındı daha öncekilerde sahte ile alındı, yemli denemedim ancak çok yakında denemeyi düşünüyorum.
    İkincisi balıkların içinde kofana yok sadece iki adet lüfer adayı var diğerleri sarıkanat. Buzluktan çıkarılması işine gelince neden böyle bir şeye ihtiyaç duyayım anlayamadım. Valla buzluktan balık çıkartıp sonrasında çözdürüp rapor etmeye kalkarsam herhalde 15 gün rapor olur. Yada daha kolayı var balık pazarından al balığı eve gel resimle yayınla. Bu tarz işler bana göre değil, yapanlada işim olmaz.Muhabbetini dahi dinlemem. Kiminle yarış halinde olcamki gerek yok.
    Birde olaya şöyle bakalım bir arkadaşınız balığa gidiyor ve güzel balıklar yakalıyor sizde inanmıyorsunuz. Bun işte ya kıskançlık, ya fesatlık, ya rekabet yada adı konmamış şeyler vardır. ( sözüm meclisten dışarı )
    Ben bu siteye her gün bakıyorum istanbul, bursa, çanakkale, antalya, samsun, trabzon ve daha bir çok yerde balık haberlerini takip ediyorum olaki bu bahsettiğim yerlerde bir kişi balık yakalamışsa son derece mutlu oluyorum ve şevk geliyor.

13. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

Tebrik ederim, güzel balıklar. Merak ettim, Değirmendere 'de sahtelerle at çek yapabilmek için Bogaz'daki gibi ağır kurşunlar kullanıyor musunuz?

14. grdl

grdl Gürdal

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme kamış, okuma v system makine bide GS9
    En İyi Avı:
    18 kg camgöz
    Tebrik ederim. Nice bereketli avlar olsun inşallah. Birgün bende oralarda av yapmak istiyorum ama bakalım ne zaman olur.

15. gmefem

gmefem mehmet

Favori Kamış:
    alba star leader 3234 3mt ilk göz ağrım
    Favori Makine:
    shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    oklama 63 cm 2,5 kg
    başkanım aynı yerdenmi aldın balıkları. tebrik ederim körfez dişlisi bir biz yakalyamadık

16. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dostum balıklar sahte ile alındı, cevap yazılarımda hangi sahteleri kullandığımıda yazdım. Balık gün batımında ve ilerleyen saatlerde ara ara yapıyor. Daha doğrusu sahilde ışık alan yerlerde oluyor. Çok sığ olmayacak ve yavaş çekme ile av veriyor.

17. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Gürbüz kardeşim benim ile ilgili sözlerinden dolayı sana teşekkür ederim. Benim yaşım 48 oldu ve 8 yaşından beride balık avı yapıyorum. Çok insanla tanıştım, av yaptım. Balık ayrımını pek yapmam sadece haddinden fazla yakaladığım eşkine avını bıraktım. Hemen hemen ülkemizin tüm denizlerinde balık avı yaptım. Ancak hiçde iddialı biri değilim, hala bilmediğim öğrenme gereği duyduğum şeyler var. Bu hobi gerçekten engin bir deniz gibi.Her gün yeni yeni bilgilere ulaşıyor ve şaşkınlıkla takip ediyorum. Zaten işin cazip tarafıda bu galiba. Ama benim bir idealim var her zaman ilk balığı yakalamak ve paylaşmak. Çok balık yakalamak tabiki güzel bir duygu. Ama hiç kimseylede yarış halinde olmam ve düşünmem. Balık avı stres atma rahatlama zihni rahatlatma tekniğidir. Gerginlik yaratacak polimiklerden uzak durmak lazım gelir. İnsanlar bazen kendi dünyalarını, planlarını yada hasetliklerini bilerek yada bilmeyerek karşısında hiç tanımadığı kişilere malederler. Balıktaki muhabbet, keyif, neşe, haz ve adrenalinin tadı hiç bir şeylede ölçülemez. Tabi bunu başarabilene. Peşin hükümlü olmak, ahkam kesmek çok kolaydır, ancak balıkcılıkta alçak gönüllü olmak, bilginin ve tecrübenin yaşla başla ilgisi olmadığını bilmek, tüm bu öğretici bilgilere ulaşma mücadelesini vermek gerekir. Bazen 10 yaşında bir çocuk sana çok şeyler öğretebilir. Evet senin aracılığın ile içimden gelen bir kaç duyguyuda aktarmış oldum. Teşekkür ederim.

18. herekeli

herekeli Gürbüz Kılıçaslan

Bülent Ağbi,

Balıkçılık konusunda bende seninle aynı hisleri ve fikri taşıyorum.Hazmedemediğim şey ise her ne konuda olursa olsun bilmeden ahkam kesilmesi ve hasetlik,fesatlıktır.
    Bende senin gibi daha aklı bile herşeye ermeyen yaşlarda 7-8 yaşlarında balıkçılığa gönül verdim.Nasıl bir aşıymış ki,öyle bir tutmuş öyle bir tutmuş ki bu sevda can çıkmadıkça yok olmasına da imkan ve ihtimal yok.Hiç balık tutamayacağımı bile bilsem gider saatlerce bekleyebilirim.Balığı yakalayıp kaçırmış olmak bile bana zevk verir.O kısa anda bile hissettiğim keyif muhteşemdir benim için.Balığı tutması,içinin ayıklanması,pişirilmesi vede yenmesi herbiri benim için ayrı keyiftir.
    Kendim balığa gitmemiş olsam bile tutanları saatlerce seyredebilirim.
    Abi ben Hereke'liyim,genelde Hereke,Tavşancıl,Dilovası ve Muallimköy civarlarında bazende Boğazda avlanmaya giderim.Yolun bu taraflara düşerse beklerim ağbi.

Paylaşımların için ben sana teşekkür ederim.
    Sağlıcakla kal

19. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Mehmet meraba balıklar aynı meradan yakalandı. GÖRÜŞMEK ÜZERE.

20. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Erol bey sahte olarak maxrap FHC kullandım başka markalarda iş yapıyor aynı renk kodlu kendo olabilir 9-11 cm arasında olmalı.